Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 28. szerda

Jos Verstappen 1994-től közel egy évtizedig versenyzett a Formula-1-ben. Fia, Max már kisgyerekkora óta szívta magába a benzingőzt, egészen régóta a száguldó cirkusz közelében volt. Összeállításunkban néhány aranyos kiskori képét láthatjuk.

Bár Nicole Scherzinger fellép a bakui F1-es hétvégén, a háromszoros világbajnok ezt nem akarja megnézni, inkább a versenyzésre koncentrál.

Komoly megpróbáltatások elé néz a MotoGP egykori menője, Valentino Rossi nemezise, a kilencszeres futamgyőztes Sete Gibernau.

A hétvégi hazai DTM futamon is feltűntek a Mercedes AMG rózsaszín versenyautói: a feltűnő szín a BWT vízkezeléssel foglalkozó vállalat támogatásának köszönhető.

Mostanra minden nagy bajnokságban felismerték, hogy kellemesebbé varázsolja a közeget a nézők számára, ha egy fiatal riporterhölgy suhan oda a versenyzőkhöz egy interjúra. Van egy fotós válogatásunk róluk, ti pedig megszavazhatjátok a legszebbet!

A jelenlegi F1-es mezőnyből egyedül a Ferrari pilótái nem használják a közösségi médiát, a négyszeres világbajnok most megtörte a csendet, és elmondta, hogy őt miért nem érdeklik ezek a felületek.

A filmsztár és harcművész-legenda tavaly Oscar-életműdíjat kapott, vasárnap pedig csapatával megnyerte az LMP2-es kategóriát a Le Mans-i 24 órás verseny végén.

Egy éve még senki sem gondolta volna, hogy Nico Rosberg 32. születésnapján már nem lesz a Formula-1-es mezőnyben. Hát még azt, hogy a német rögtön egyetlen vb-címe megnyerése után sokkolja a világot. Rosberg királykategóriás pályája hat pontban.

Soha, egyetlen F1-es versenyző nem győzött annyiszor egy pályán, mint Michael Schumacher a Francia Nagydíj helyszínén, ahol nyolcszor tette el a nyertes trófeát. Negyedik győzelmét idézzük fel Magny-Cours-ból.

Robert Kubica élete hajszálon múlt a szörnyű 2007-es montreali balesete után - már szinte az F1-es Kanadai Nagydíj után felröppent pletyka, hogy a néhai II. János Pál járt közben érte.

A Formula-1-ben sosem szerencsés összeütközni a saját csapattársaddal, de amikor ez jó helyezések elvesztésével is jár, pláne nem ajánlott. Összegyűjtöttünk néhány esetet.

Az egykor királykategóriában versenyző Timo Glock a barcelonai pályán tett meg egy kört a szimulátorban, kipróbálva a 2017-es Formula-1-es versenygépeket.

Szerettél volna virtuálisan teljesíteni egy Le Mans-t? Nézz bele azok versenyébe, akik megpróbálták!

Vettel a bokszban előzi Raikkönent, Button felteszi a falra a Saubert, Ericsson a biztonsági autó mögött esik ki - mintha már láttuk volna ezt valahol. Egy rajongó a Codemasters tavalyi F1-es játékát használva újrakreálta mindezt!

Emlékszel a kecskeszimulátorra? Az semmi! Itt a még újabb őrület, a medveszimulátor! Ennél királyabb játékot el sem tudunk képzelni!


Olvastad már?