Steward
Admin
TOVÁBBI FORMULA-1-ES HÍREK

A Renault tíz év lemaradásban volt

Nem csoda, hogy a két éve visszatért gyári istálló továbbra is a felzárkózás időszakában tart: az F1-es projekt főnöke számítása szerint az enstone-i bázis 2007-tól csak lefelé csúszott a lejtőn.


Kihasználták az évszakban rejlő lehetőséget a világbajnokok: Lewis Hamilton egészen Japánba ment snowboardozni, Kimi Raikkönen gokartozott – a jégen.

Az F1-esek munkájához hozzátartozik, hogy számos szponzori eseményen kell részt venniük. Egy ilyen teendővel indult a Mercedes-pilóták 2018-as programja is, Svájcban azonban csak Valtteri Bottas tűnt fel.

A 2016-os világbajnok a versenyzőcsemeték mintapéldánya, mégis kézzel-lábbal tiltakozik az ellen, hogy gyermekei is erre a pályára lépjenek. Arról is beszélt, jelenleg milyen kihívások kötik le.

Kihasználta a holtszezont és elvette menyasszonyát a Toro Rosso F1-es újonca - az eseményen ott volt Daniel Ricciardo is. Sok boldogságot kívánunk!

Érdekes dologra világított rá a négyszeres F1-es bajnok korábbi barátnője, Veronica Valle: a hölgy visszaemlékezése szerint a brit teljesen kikelt magából, ha más akarta használni saját vécéjét.

A Formula-1 hivatalos weboldala készített interjút Daniel Ricciardóval, a Red Bull pilótájával - a téma ezúttal nem a versenyzés, hanem a hétköznapi élet volt, melyben sok téma terítékre került.

Egy új kutatás szerint évek elteltével is van remény a felépülésre, ha nem is teljesre. Kiderült, hogy az elmúlt időszakban készültek lesifotók, melyeket azonban nem tártak a nyilvánosság elé.

Az utóbbi évtizedekben több versenyző is súlyosan megsérült a Formula-1-ben. Egy részüknek sikerült még a csúcsra is felkapaszkodnia utána, mások azonban elhalványodtak.

Több szempontból is történelmi volt Stirling Moss argentínai F1-es sikere 1958-ban: nem csupán a későbbi világbajnok Cooper első győzelmét szerezte, hanem a legelső farmotoros diadalt is.

1998-ban tíz autósport rajongóból tízen, egy évvel később kilencen nem ismerték a nevét. 2000 elején azonban futótűzként terjedt a hír: Jenson Button kapta a nagy múltú Williams istálló egyik ülését.

Háromszor is bekerülhetett a Minardi felállásába, de egyszer sem maradhatott egy teljes évre. Születésnapját ünnepli Tarso Marques, aki elmondhatja magáról, hogy 2001-ben „jobban teljesített” Fernando Alonsónál.

Egy sima versenyt futni túl egyszerű, túl snassz - mi lenne, ha inkább szemből támadnánk a mezőnyt? Van, aki ezzel próbálkozott, nem is egyszer, nem is kétszer...

Néha a legváratlanabb helyzetekben ütköznek ki az egyes játékok hibái, mint az az alábbi összeállításban is remekül látható.

Így mozognak a klasszikus gépek a Forza Motorsport 7-ben - visszamehetünk az autósport őstechnikáihoz, a bő 80 évvel ezelőtti időszakba.

Több mint másfél évtizedet kellett várnia a gamefanoknak arra, hogy virtuálisan ismét kipróbálják magukat kedvenc terepralijukon, júliusban azonban érkezik a DAKAR 18, melynek első előzetesét nemrég tették közzé.


Olvastad már?