Steward
Strommer Benjamin
2019. április 26. péntek

A 2009-es F1-es világbajnok kedvese, Brittny Ward várandósan is lelkesen használja a közösségi oldalakat, így nyomon követhetjük terhességét is.

Új év, új remények, szokták mondani minden sportban. Nos, volt olyan F1-es pilóta, aki 2019-re nem csak a csapatát cserélte le, de a barátnőjét is. Íme, néhány ismert és kevésbé ismert pilótabarátnő.

Daniel Ricciardo nemrég korábbi munkatársával, a Red Bull tanácsadójával, Helmut Markóval fogadott, akkor ezt ezer eurója bánta. Most visszanyerte az összeget, majd eldöntötte, a csúcson ki is száll.

A 30 éves kínai Kimi-rajongó, Long Yiru egy-egy stresszesebb napon arra szokott gondolni, Kiminek sokkal több terhet kell viselnie az életben, mint neki.

Személyesen Ferenc pápának adják át azt az Ayrton Sennáról készült mellszobrot, amelyet a legendás pilóta unokahúga készített, és amely a továbbiakban a teokratikus állam múzeumában lesz megcsodálható.

A hétvégi Kínai Nagydíj előtt Lewis Hamilton Instagramján mutatta meg az oldalára han írással tetovált szöveget, elmagyarázva jelentését is.

Kimi Räikkönent nemcsak a pályán érdemes követni. A hívek nagy örömére a pályán kívül is mindig történik vele valami utánozhatatlanul egyedi, és ez nem volt máshogy Kínában sem.

Egyik évben Montoyát, a következőben már Alonsót – előbbi Michael Schumacherrel is vívott egy parázs szócsatát ezen a napon. Április 26. az F1-es hírekben 2000 óta.

1937. április 26-án, Párizsban először sírt fel Jean-Pierre Beltoise, aki alatt néhány év múlva már különféle két- és négykerekű járművek bőgtek. A nemrég elhunyt francia legendára emlékezünk.

A hétvégén, Azerbajdzsánban a Formula-1 1001. világbajnoki futamát rendezik. Az eddigi ezerből nem kevés szerepet vállalt a Honda, hol motorszállítóként, hol teljes csapatként.

1958-ban ezen a napon született John Colum Crichton-Stuart, Dumfries grófja, akit ezen a néven aligha találunk meg bármilyen F1-es nevezési listán. Pedig az autósportban kitörölhetetlen nyomot hagyott maga után.

Mindig izgalmas megnézni, milyen egy F1-es pályán végigmenni ellentétes irányban, de hogy ezt verseny közben, ráadásul az egyik utcai pályán tegye meg egy videós – a végeredmény a totális őrület!

Mihálszki Csaba egyedüli magyarként vette sikeresen a versenysorozat első selejtezőjét, így a hétvégén Monzában bizonyíthatja a tehetségét az SRO E-Sport GT Series versenyén.

Szokatlan virtuális pályabemutató: az F1 2018 és a DiRT Rally 2.0 között váltogat, hogy bemutassa a barcelonai ralikrosszpálya vonalvezetését. A videót Neil Cole, a WRX riportere készítette.

Megújulva, új szimulátorral, új külsővel, de ugyanazzal az elhivatottsággal tért vissza az A-Liga a virtuális versenypályákra. A 2019-es szezonban minden második vasárnap 12 futamon keresztül mérhetik össze tudásukat a versenyzők.


Olvastad már?