Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 17. csütörtök

A legrégibb rajongók is biztosan találnak újdonságot az érdekes információk listájában: az például megvan, hogy gokartosként a kis Kimi mindig az első este elköltötte zsebpénzét?

A háromszoros világbajnok kiélvezi a nyári szünet minden hátralevő pillanatát: motorokat és quadokat próbál ki, egyik napot pedig hat bikinis nő társaságában töltötte.

Michael Schumacher fia jelenleg a Formula-3-as Európa Bajnokságban tekeri a kormányt, most nagy megtiszteltetés érte, édesapja egyik világbajnoki címet szerzett versenyautóját vezetheti.

A hétszeres F1-es világbajnok hatalmas eszmei értékű gyűjteménnyel rendelkezik, relikviáiból pedig 2018-ban kiállítást rendeznek Kölnben.

Különösen gyors versenyzőkre "szakosodott" a bugyimodell Linda Morselli - legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy Valentino Rossi után Fernando Alonso kedvese lett.

Olga Pronina és főleg Instagram-oldala óriási népszerűségnek örvendett a férfiak körében, hiszen rendre fehérneműben trükközött a motorjával – a hét elején azonban életét vesztette.

Alice Brasseur hosszú ideig alkotott egy párt a Force India F1-es pilótájával, Esteban Oconnal, életének minden egyes momentumát azonban most is folyamatosan megosztja Instagramján, a mi nagy-nagy örömünkre.

Minden idők egyik legérdekesebb F1-es befutóját produkálta a Monzai Gorilla becenévre hallgató Vittorio Brambilla a '75-ös Osztrák GP végén: amikor ünnepelni kezdte győzelmét, elveszítette uralmát autója felett, és a korlátnak csúszott.

Villeneuve csúnyán beszólt Schumachernek, Button hagyta jóvá Barrichellót, Newey dühös a szabályokra, Massa már szezon közben visszatérne. Augusztus 17-ei hírek az elmúlt évekből.

Az 1930-as években Magyarország egy európai szinten ismert és elismert versenyzővel büszkélkedhetett, akit épp akkor ért utol a végzete, amikor sikerült betörnie az igazán nagyok közé.

A sport talán legellentmondásosabb bajnokaként tekintenek az 1952-ben ezen a napon született Nelson Piquet-re, aki ugyan nem szerette, ha hírességként kezelik, életvitelével mégis folyamatosan magára terelte a figyelmet.

Jövő héten, augusztus 25-én jelenik meg a Codemasters soron következő játéka, az F1 2017. A gyártó újabb kedvcsinálót adott ki a játékról.

Egyre közelebb vagyunk a Belga Nagydíjhoz - íme egy kör Spában egy Ferrarival az Assetto Corsában.

Az elmúlt időszakban kezdtek napvilágot látni az F1-es futamok virtuális összefoglalói, most viszont egy rajongó az idei baleseteket játszotta újra és vágta össze egy videóba.

Már csak kevesebb, mint két hetet kell várniuk a játékőrülteknek arra, hogy a Codemasters piacra dobja az F1 2017-et - a fejlesztő addig is ezzel a "félversennyel" kedveskedik a rajongóknak.


Olvastad már?