Steward
Gellérfi Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2015. október 5. hétfő

Megkezdődött a forgatása annak a filmnek, ami az F1-es csapatfőnök Bruce McLaren életét hivatott bemutatni, és ami várhatóan 2016-ban kerül majd a filmvászonra, ezzel igazi kihívója lesz a Ferrarinak.

Japán hírességek Suzukában

A Japán Nagydíj hétvégéjén világsztárok helyett csupán néhány olyan ismert ember fordult meg az F1-es paddockban, akik valamilyen módon kapcsolódnak a japán motorsporthoz.

Ezért járnak iskolába az autóversenyzők

A Toro Rosso újonca, Carlos Sainz nem idei szezonját, hanem iskolaéveit tartja élete eddigi legnehezebb időszakának, de szerinte megérte a fáradozás: a mai pilótáknál már a műveltség is követelmény.

Button még mindig külön él feleségétől

A McLaren pilótája egy angol lapnak vallott arról, hogy feleségével még most, esküvőjük után is több ezer kilométerre élnek egymástól, és ezen egyelőre nem is terveznek változtatni.

Geri Horner: Világsztárból boldog háziasszony

Az énekesnő egykor a világ egyik legnépszerűbb lánybandájának tagja volt, mégis most, Christian Horner mellett éli élete eddigi legszebb időszakát. Idilli családi életükről és otthonukról is beszélt.

Így öltöztek a pilótabarátnők Ázsiában

A távol-keleti futamokra, Szingapúrba és Japánba nem sok versenyző kedvese látogatott el - ezúttal csupán Jessica Button és Jennifer Becks csinos ruhadarabjait csodálhattuk meg.

Hamilton nem ment Buttonnal bulizni

Legtöbb megnyilvánulása kicsapongó képet fest Lewis Hamiltonról: egy interjúban azt bizonyította be, ez korántsem így van, versenyhétvégéken kizárólag az F1-re koncentrál.

Retro - Az újkori Alfa legdicsőbb napja

Az F1-be 1979-ben gyári csapatként visszatért Alfa Romeo számára kevés siker termett a következő években, legnagyobb eredményüket azonban pont 35 éve ezen a napon jegyezték.

Retro – Csata után irány a kórház

Hunt és Lauda 1976-os világbajnoki harcának fontos állomása volt az F1-es Kanadai Nagydíj. A verseny első két helyezettje nagy ütközetet vívott, aztán mindketten orvosi ápolásra szorultak.

Retro – Egy klasszikus születése

Amikor ma 67 évvel ezelőtt először rendeztek nagydíjat a silverstone-i katonai repülőtéren, kevesen hitték volna az autóversenyzés egyik legnagyobb hagyománnyal bíró versenyének születését látják.

Napra pontosan egy esztendővel ezelőtt rendezték az elmúlt két évtized legszomorúbb F1-es futamát, a versenyt, melynek végeredménye tulajdonképpen senkit nem érdekelt.

Melyik néz ki szebben és melyik mozog szebben? Az alábbi összehasonlító videóban a Project CARS és a Forza 6 legfontosabb jellemzőit vetik egybe - mondd, te melyiket választanád?

Ismét a Transzfogarasi úton

Néhány napja olyan sikert aratott a világhírű erdélyi út virtuális változatáról megosztott videó, hogy gyorsan hoztunk még egyet: ezúttal az rFactorral driftelnek a hegyek közt.

Virtuálisan már versenyez a Haas

Egy az F1 2014-hez készített módosítás segítségével már a pályán is megtekintheted az újonc amerikai istálló autóját – legalábbis annak egy rajongó által megálmodott változatát.

A legjobb bokszkiállás-szimulációk

Az igazán körültekintő grafikusok a bokszkiállások valósághű lefestésére is figyelnek. A Project CARS, as Assetto Corsa és F1-es szimulátorok ezen elemeit hasonlíthatjuk össze az alábbi videóban.

Olvastad már?