Steward
Admin

Gőzerővel készülnek az F1-esek, hogy fizikailag csúcsformában legyenek a tesztekre. Lewis Hamilton és Hector Bellerin közös londoni tréningezésen tanultak egymástól.

Egy átlagembernek a tél havat és hideget juttat az eszébe. Daniel Ricciardo január-februárja szikrázó napsütésben telt. Instagramja alapján mutatjuk meg, hogyan múlt el az ausztrál szünideje.

Bár az amerikai F1-es pálya hivatalosan még nem jelentette, de a sztár menedzsere nyilvánosságra hozta a programot, amelyben szerepel egy állomás az USA Nagydíj szombatján, éppen azon a helyen.

A Benetton és Renault korábbi F1-es csapatfőnöke, a paddockban mostanság gyakori vendég playboy régóta az olasz hatóságok bögyében van - újabb kemény hetek várnak rá.

Persze túlzott egy kicsit a visszavonult világbajnok, ám azt elismerte a német, hogy szívesen vállalna még további gyereket a jelenlegi kettő mellé – igaz, mindez a felesége döntésétől függ.

Minden idők egyik legkeresettebb szupermodellje szerint nem igazán érthető a rajtrácslányok eltüntetése a Formula-1-ből. Legkevésbé sem tartotta sértőnek, viszont képviselhették hazájukat.

A virtuális versenyzés már olyan szintre lépett, hogy a ligákban hivatalos pilótákkal is összefuthatunk. Egyikük, Scott Speed olyan minősíthetetlen magatartást tanúsított, hogy felfüggesztették.

Ő volt az egyik kommentátor az első itthoni F1-es közvetítésben, majd még évtizedekig hallottuk hangját a tévében, könyveiből pedig egy generációnyi rajongó művelődött.

Idén kihunyt a Formula V8 pislákoló lángja: a korábbi Formula Renault 3.5 végleg befejeződik. Fénykorában a széria autói a leggyorsabb kanyarokban az F1-es gépeket verték, több leszorítóerőt generáltak náluk.

Nagy felháborodást váltott ki 2001 közepén, amikor a Német Nagydíj előestéjén Eddie Jordan kirakta alakulatából Heinz-Harald Frentzent. A csapatfőnök csak évekkel később tárta fel ennek okait.

A Red Bull igen meglepő külsővel rukkolt elő a hivatalos bemutatáson, ám nem ez marad a végleges szín. A korábbi években láttuk már Schumachert feketében, Alonsót sárga-fehérben is.

Híves Zoltán teljesítette azt, amit elvárt magától: egyszerűen rajt-cél győzelmet aratott Szingapúrban. Híves ezzel holtversenybe került Molnárral a tabellán, bár Hívesnek még hátravan egy drop round.

A gyorshajtás a közúti közlekedés örök problémája. Az egyik lehetséges megoldás a fordított fekvőrendőr, melynek hatását a BeamNG.drive-val szimulálták. (Figyelem! A videó nem veendő komolyan!)

Az enstone-i F1-es istálló az első, amely egy hivatalos szimulátoros csapatot indít - egyre szorosabb az összefonódás a valóság és a virtuális világ között.

A Veloce Sports eszköze a videó szerint az első szimulátor, ahol a látószög 200 fok – tehát gyakorlatilag minden irányban a virtuális környezetet látjuk. Így néz ki használat közben.


Olvastad már?