Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2016. május 27. péntek

Elkészült a pontos programja a Jules Bianchi emlékét ápoló, fiatal gokartosokat támogató alapítványnak – olyan tehetségeket szeretnének az F1-ig juttatni, akik rendelkezik Bianchi minden erényével.

Ezt mondja Palvin Barbi a Hamilton-pletykáról

Miután paparazzik ügyesen világgá kürtölték Palvin Barbara és Lewis Hamilton közös cannes-i buliját, felmerült hogy a magyar lány és az F1-es világbajnok újabban egy párt alkot.

Senna inspirálja a brazil olimpikonokat

A háromszoros F1-es bajnok emlékét ápoló intézet Senna egyik legnagyobb hőstettével kíván erőt adni a nyári riói olimpiára készülő versenyzőknek: a brazil emberfeletti küzdelme 1991-ből.

F1-es foci: Alonso csapata 3-1-re győzött

A Monacói Nagydíj előtt jótékonysági meccset rendeztek a Formula-1-es pilóták és az Albert herceg által vezetett All Stars XI között. A pilóták csapata meggyőzően nyerte a mérkőzést.

Mi ez Hamilton és Palvin Barbara közt?

A háromszoros F1-es bajnokot és a magyar modellt már korábban is látták együtt, de most olyan fotók is napvilágra kerültek, melyek akár kettejük közelebbi kapcsolatáról is árulkodhatnak...

Mégis a köztévén tűnhet fel Palik?

Noha több helyen TV2-s szerepvállalásáról írnak, könnyen lehet, hogy barátja, Héder Barna invitálására mégis a közmédiában köt ki az F1-es futamok hajdani kommentátora.

Schumacher kitüntetést kap pénteken

Pályafutásáért, valamint karrierje során mutatott teljesítményéért kapja meg a Nürburgring Díjat Michael Schumacher, amelyet a pálya képviselői május 27-én, pénteken adnak át.

Retro – Akinek a halála is legenda lett

Sokan minden idők egyik legnagyobb F1-es pilótájának tartják a kétszeres bajnok Alberto Ascarit, aki különös, máig vitatott körülmények közt vesztette életét 1955 májusának 26. napján.

Ayrton Senna Monaco királya

Sennánál senki nem volt sikeresebb Monacóban, a Ferrari nem nyert Verstappen hároméves kora óta, a safety carra nagyobb az esély, mint bárhol máshol – derül ki az F1 honlapjának statisztikáiból.

Retro - Amikor senki se „akart” nyerni

Az F1 történetének egyik legfurcsább befutóját szolgáltatta az 1982-ben ezen a napon rendezett Monacói Nagydíj, amelyen a pilóták látszólag mindent elkövettek annak érdekében, hogy ne legyenek elsők.

Ezzel a címmel anno a Formula magazinban közöltünk beszámolót a 2008-as Monacói F1-es Nagydíjról - Lewis Hamilton tankönyvbe illő módon okította a mezőnyt vizes pályán a hercegség utcáin.

Szép kezdeményezés ugyan a Formula-E-től, hogy a virtuális világban összeereszti a pilótákat a rajongókkal, de kissé morbid, hogy minden futam nagy káosszal rajtol, a kommentátor pedig ugyanúgy beleéli magát, mintha valós versenyt nézne.

Félidejénél jár az "A" bizonyos liga

A valódi F1-es szezon szerencsére még csak a negyedénél tart, a magyar virtuális A-liga viszont már féltávhoz érkezett - nézzétek meg, milyen izgalmakat hozott az idény első felvonása!

Érkezik az F1-es Motorsport Manager

Örömteli hír a menedzserjátékok kedvelőinek: az ismert mobilos alkalmazás komolyabb szintre lép, és ősztől már számítógépes platformra is elérhető lesz. Alakítsd a bázist, toborozz személyzetet, építs autót és versenyezz!

Metrózz virtuálisan New Yorkban!

A villamos-, a troli-, a BKV- és a MÁV-szimulátor után egy újabb őrületet mutatunk be, méghozzá a metrószimulátort: az alábbi videóban szereplő játékos New York földalattiját hódítja meg virtuálisan.

Olvastad már?