Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. november 20. hétfő

A brit F1-es pilóta jelenleg egyedülálló, azonban éveken keresztül volt se veled, se nélküled kapcsolatban Nicole Scherzingerrel - a négyszeres világbajnok azt mondta, megtanulta a leckét.

Új gazdára lelt Michael Schumacher 2001-es, futamgyőzelmeket és világbajnoki címet szerzett Ferrarija. Az árverésen a vörös gép jelentősen drágábban cserélt gazdát, mint várták.

A sportág ügyeletes rosszfiúja, vagy legalábbis annak tartott Kevin Magnussen januárban a pályán kívül fogja megvívni következő harcát, menedzserével való korábbi szakítása miatt.

Az F1-es legenda pályafutását számtalan film megörökítette már, életét azonban első ízben viszik színpadra Rio de Janeiróban, egy híres brazil színész által megformálva.

Nem meglepő módon Michael Schumacher nyerte azt a szavazást, amin a valaha volt legjobb F1-es Ferrari-versenyzőről voksolhattak a rajongók. Szavazz, te kit tartasz a legjobbnak!

Interjút készített Lewis Hamiltonnal a GQ magazin, amelyben az F1 csak érintőlegesen szerepelt: beszélt viszont a világbajnok trendről, a ruhatáráról és arról is, szeretne a Taplógáz 2 című filmben szerepelni.

Pénz, siker, csillogás - a felszín ennyit mutat meg a Forma-1-es versenyzők életéből, azonban Jenson Button rámutatott, hogy még visszavonult pilótaként sem könnyű normális életet élni.

A motorsportokról ritkábban jut a rajongók eszébe a női nem. Mika Hakkinen azonban gyerekkorában azzal szembesült, hogy rendszeresen legyőzi egy lány, aki sok borsot tört az orra alá.

Gunnar Nilssonnak méltatlanul kevés idő jutott az F1-ben, de egy győzelemmel így is nyomot hagyott a sport történelmében. Amikor sokan a pályán vesztették életüket, őt a betegágyán érte utol a vég.

Egy gyengébben sikerült szezon után a négyszeres világbajnok úgy döntött, elhagyja a Red Bullt, s 2014-ben ezen a napon az is kiderült, hogy a Scuderia Ferrari felvirágoztatásán fog dolgozni.

Az 55 éve ezen a napon rendezett USA Nagydíj egyike volt annak a 27 versenynek, amelyen a Ferrari az F1 története során nem vett részt. Az 1960-as szezonzáró így sem volt eseménytelen.

A videó készítői ezúttal is fáradságot nem kímélve lemodellezték az egy héttel ezelőtti Brazil Nagydíj összes balesetét az F1 2017 játékban – néhány tényleg elég élethűre sikerült.

Az rFactorral minden megtörténhet - virtuálisan az F3-asok legendás versenyének helyszínén pörögtek fel az F1-es autók kerekei, 2016-os játékmódban.

Közeledik a szezonzáró, hangolódjunk az F1 2017-tel: ilyen egy kemény kör Abu Dhabiban a játékkal, méghozzá egy Mercedesszel.

A múltkori Brazil Nagydíjon a bokszutcából indulva lett negyedik a Mercedes brit pilótája – vajon sikerült ezt megismételnie a játékosnak a négyszeres világbajnok virtuális megfelelőjével?


Olvastad már?