Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2016. február 9. kedd

Ismét a címlapokon Magnussen, ám ezúttal nem az új F1-es szerződése miatt: a dán pilótát és kedvesét zaklatják az interneten – bár hivatalosan még nem erősítették meg a fenyegetés tényét.

Egy F1-es pilóta is dühönghet a közutakon

Felipe Nasr nemcsak a versenyautókat imádja, hanem a közúti járgányokért is rajong – a brazil pilóta kulisszatitkokat árult el szabálytalankodásairól, vezetési stílusáról.

Sainz élvezi a magányt Londonban

Carlos Sainz, a Toro Rosso F1-es pilótája rendkívül élvezi a magányt és az önállóságot Londonban: a fiatal versenyző nemrégiben költözött Angliába, és a nyüzsgő nagyvárosban nagyon nyugodt életet él.

Második gyermeke is volt Fangiónak

Évtizedeken keresztül úgy tudták, az F1 legendás ötszörös bajnokának nincsen leszármazottja. A DNS-tesztek bebizonyították, hogy Ruben Vazquez is az argentin fia.

Holtszezon: Ricciardo eleresztette a haját

A Red Bull ausztrálja büszkén meséli, hogy decemberben visszarepült a gyerekkorába, aztán a déli félteke forró nyarában edzett, és azt is elmondta, milyen eredménnyel lenne elégedett az idei F1-es szezonban.

Költözz be Eddie Irvine luxusvillájába!

Az egykori F1-es pilóta meghirdette írországi lakosztályát napjaink egyik legfelkapottabb szálláskereső oldalán, így pár napra bárki kipróbálhatja, hogy milyen egy híresség otthonában élni. Persze nem ingyen.

Héder Barna Palik Lászlót hozhatja magával?

A korábban az RTL Klub F1-es műsorait vezető Héder Barna lett az M4 új sportigazgatója - még az is megtörténhet, hogy korábbi munkatársát és barátját, Palik Lászlót is hazahívhatja a köztévéhez.

Retro - Íme, a legjobb Schumi-fenevad!

Tizennégy éve már, hogy lehullt a lepel a sportág egyik legjobb és legeredményesebb modelljéről, a Ferrari F2002-esről - egy autó története, mely szénné alázta az F1-es mezőnyt.

Retro – Fizetős pilóta saját csapattal

Rövid úton eljutott az F1-be, 22 évesen saját istállót indított, majd egy világbajnok csapattársa volt. Hector Rebaque utoljára versenyzett mexikóiként, mielőtt Sergio Perez megérkezett.

Retro – A be nem váltott osztrák ígéret

1983-ban ezen a napon látta meg a napvilágot Christian Klien, aki bár három évet is eltöltött az F1-ben, pont addigra kellett távoznia a Red Bulltól, amikor a csapat égisze emelkedni kezdett.

Egy pilóta, aki még a Ferrarinál is lehúzott egy szezont, ám mára mégis csak két nagy balesetről emlékezhet rá az F1 világa. Pedig ha egy körrel tovább tart az a bizonyos Belga Nagydíj 1958-ban...

Február 21-én rajtol az rFactor szerelmesei számára talán már jól ismert bajnokság, az A-liga. További részletek a www.a-liga.hu oldalon.

Újabb balesetcsokor az F1 2015-ből

Kicsúszások, megpördülések, ütközések, autótörések, tömegkarambolok – a Formula-1-es játékok megunhatatlan elemei a látványos, akár a valóságtól elrugaszkodó balesetek. Íme, egy újabb válogatás!

Éld túl Jerezt és Brands Hatchet!

Az F1 2014-hez készült mod-ban retro-pályákon is végigtolhatunk egy-egy versenyt. Rajt a mezőny végéről, teljes törésszimuláció - vajon sikerül-e épségben átvészelni a futamokat?

PS-től PS-ig: generációk és grafikák

Az alábbi videóban a négy PlayStation-generációt hasonlítjuk össze egymással a grafikát illetően: hogyan teljesít ebben a vonatkozásban három régebbi Gran Turismo, illetve a Driveclub?

Olvastad már?