Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2016. május 1. vasárnap

Az F1-es világbajnok udvariasan, de kihátrált a kihívás elől. Beszélt arról is, hogy felkerült a 100 legbefolyásosabb ember névsorára, és szóba került Prince gitárja is.

Pörögnek a pilótabarátnők Instagramjai

Kimi Raikkönen gyermekének anyja, Minttu Virtanen, valamint Button új kedvese, Brittny Ward egyaránt folyamatosan osztja meg újabb és újabb képeit – előbbi kisfiáról is, utóbbi viszont főként magáról.

Ő Alonso új barátnője?

A kétszeres világbajnok F1-es pilóta, Fernando Alonso a bulvársajtó szerint Dasha Kapustina után ismét egy orosz modell karjaiban kötött ki: Viki Odintcova egészen vadítóan néz ki...

Hamilton a leggazdagabb brit sportolóvá vált

A brit Sunday Times a hétvégén nyilvánosságra hozta a Nagy-Britannia és Írország leggazdagabb személyeit felsoroló éves listáját, amelyen több F1-es kulcsfigura neve is megtalálható.

Vajon egy pár a szexi Viki és Alonso?

A lapok továbbra is Viki Odintcova és a kétszeres F1-es bajnok románcáról cikkeznek: az orosz modell, akiről újabb fotókat és egy videót is hoztunk, állítólag a spanyol előző kapcsolatába is bekavart.

Elképesztő sokat keres a Ferrari-elnök

Ha meg szeretnénk tudni, ki keres a legtöbbet az F1-ben, nem a pilóták vagy csapatfőnökök között kell kutakodnunk. Sergio Marchionne, a Ferrari elnöke áll az élen.

Marquez magáról szóló képregényt mutatott be

A spanyol leleplezett egy új, az életéről szóló képregényt, mellyel arra akarja ösztönözni a következő generációt, hogy lépjenek a nyomdokaiba.A motoros beszélt a könyvvel kapcsolatos érzéseiről is.

Retro – A Formula-1 legsötétebb napja

Az 1994-es San Marinó-i Nagydíj az F1 történetének legtragikusabb hétvégéjeként vonult be a történelembe: Ratzenberger szombati halála után a sportág egyik legnagyobbja is távozott az élők sorából.

Retro – Imola első áldozata

A bajra Rubens Barrichello pénteki balesete már figyelmeztetett, aztán másnap bekövetkezett az elképzelhetetlen: Roland Ratzenberger nem élte túl első vezetőszárnyának leszakadását. 1994, Imola.

Retro – Ő még sokra fogja vinni

Mindössze negyedik versenyéig kellett várnia, hogy megszerezze első F1-es győzelmét Jacques Villeneuve – akkor még kevesen gondolták volna, milyen rövid ideig lesz csak az élmezőny tagja.

Az 1994-es tragédia évfordulója immár 21 esztendeje mindent háttérbe szorít május elsején – pedig egy másik jeles F1-es esemény is történt ezen a napon 6 évvel korábban: Senna első mclarenes győzelme.

A Forza Motorsport 6: Apex nyílt, béta változata május 5-től elérhető a Windows Áruházban. Az új verziót kifejezetten a Windows 10 operációs rendszert futtató eszközökre fejlesztették.

Ez itt a valóság vagy egy szimulátor?

A felvétel első pillantásra megtévesztő lehet: ez a szimulátor tényleg olyan, mintha egy valódi Audi R8 LMS-ben ülnénk. Egy kör két legendás pályán, Monzában és Spában.

Melyik a legjobb Codemasters F1-játék?

Az alábbi videó a száguldó cirkusz virtuális változatának jogait évek óta birtokló Codemasters F1-es játékait hasonlítja össze egymással: szerinted melyik sikerült a legjobban?

Éld túl Monacót!

Szűk pálya, közeli szalagkorlátok, változó körülmények, túlságosan is lelkes pilóták - minden adott egy jó kis roncsderbihez, s Tiametmarduk legújabb videójában pontosan ezt is láthatjuk...

Olvastad már?