Steward
Admin

A brit F1-es pilótát elég gyakran látni csinos hölgyek társaságában, és egy tévéműsorban feltették neki a kérdést, amit a paddockban nem szoktak: elrabolta-e valaki a szívét?

Élsportolók ritkán csoportosulnak olyan eseményen, amely az alkoholfogyasztásra épül, ám a BMW-nél már nyolcéves hagyomány, hogy saját autóversenyzőiket és partnereiket meginvitálják a müncheni Oktoberfestre.

Fontos változás történhet az eddig svájci otthonában ápolt Michael Schumacher számára: az Egyesült Államokba szállíthatják, hogy egy különleges klinikán folytatódjon hosszú útja a felépüléshez.

Egy dokumentumfilm nyitotta fel a világbajnok szemét: meggyőződése, hogy az állatokat és saját egészségét is óvja azzal, ha kizárólag növényi táplálékot fogyaszt, azonban még csak az út elején járt.

Miközben az F1-es sajtó és a rajongók azon töpreng, hogy menedzserként milyen új kapukat nyithat meg Nico Rosberg a visszatérésre vágyó Robert Kubica számára, a német világbajnokra ennél sokkal fontosabb helyen van szükség.

A finn versenyző a napokban átlépett első házasévén, melyet a Szingapúrba történő utazás előtt gyorsan meg is ünnepelt párjával. Mit érdemes tudni nejéről, Emiliáról?

A brit F1-es pilóta ismét belevetette magát az életbe, Szingapúrt követően a magyar modellel és a Paris Saint-Germain csatárával múlatta az időt.

Az F1 történetében mindössze kétszer fordult elő, hogy olyan versenyző lett világbajnok, aki egyetlen futamot nyert az adott évben – minden idők legőrültebb idényének fináléját elevenítjük most fel.

A 79. Indianapolis 500 önmagában véve annyi címlapsztorival szolgált, amiből tíz másik verseny is vígan megélt volna: kis híján végzetes baleset, botrány és Villeneuve-siker az utolsó 500-ason a nagy szakadás előtt.

Ő volt a Red Bull első juniorpilótája, s el is jutott a királykategóriáig, bár azért is szerencsésnek érezhette magát, hogy megvan mindkét lába. Ma ünnepli születésnapját a felejthetetlen(?) Patrick Friesacher.

2010-ben ezen a napon rendezték az egyik legizgalmasabb Szingapúri Nagydíjat, amely többek között Alonso győzelme, Hamilton és Webber ütközése, valamint Kovalainen égő autójáról marad emlékezetes.

A klasszikus autók versenyének mindig megvan a bája a legújabb F1-es játékban, az F1 2017-ben, főleg, ha olyan ultramodern pályán zajlik, mint a Yas Marina Circuit Abu Dhabiban.

Ha az ember unja, hogy pár évente új alkatrészeket kell vennie vagy nincs meg a megfelelő mennyiségű képkocka a szimulátorokban, akkor a HP legújabb fejlesztésével búcsút inthetünk a problémáknak.

Itt-ott felverődő porfelhők és egyéb nyalánkságok teszik élvezetesebbé a rali-világbajnokság szimulátorát - mutatunk erről egy onboard-videót Ott Tanak és a Német Rali közreműködésével.

A hercegség utcáin normál menetirányban sem egyszerű végigmenni, hát még azzal ellentétesen – ráadásul mindezt egy versenyen, a forgalommal szemben, a nemrég megjelent F1 2017-ben!


Olvastad már?