Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2016. május 6. péntek

A csütörtökön Budapestre érkező flúgos futam egyik legnagyobb sztárja, az ex-F1-es David Coulthard kis híján nem juthatott el ide, miután Franciaországban száguldozásért lemeszelték a rendőrök.

Raikkönenre panaszkodnak a finn lakosok

Kimi Raikkönent csendes személynek ismerhetjük, ám egy finn város lakói mégis amiatt elégedetlenkednek, mert F1-es világbajnokuk túl nagy zajt csapott saját versenypályájával.

Hamilton nem bokszol Ricciardóval

Az F1-es világbajnok udvariasan, de kihátrált a kihívás elől. Beszélt arról is, hogy felkerült a 100 legbefolyásosabb ember névsorára, és szóba került Prince gitárja is.

A TV2-nél látták Palik Lászlót

Miután a volt F1-es kommentátor kedvese, Marsi Anikó hétfőn először kapott lehetőséget a Tények hírolvasójaként a TV2-n, őt magát is felfedezték a csatorna Róna utcai székházában.

Hamilton: Rosberg egykor olyan volt, mint én

Volt idő, amikor a jelenlegi F1-es csapattársak együtt indultak egész napos motoros túrára. Hamilton felidézte, hogyan vált más emberré korábbi legjobb barátja, miközben ő megmaradt a réginek.

Piaggiot kap Kiss Norbiék macskaárvaháza

Jótékonysági akcióval teszi emlékezetessé új, exkluzív szalonjának, bemutatótermének és szerviz központjának megnyitását a legendás Vespa, Moto Guzzi, Aprillia és Piaggio kétkerekűek hazai importőre.

A Force India-vezér lemondott

No nem az F1-es csapat vezetéséről, azt egyelőre még megtarthatta Vijay Mallya, aki független képviselőként szolgálta hazáját az indiai parlament felsőházában – egészen mostanáig.

Méltán elfeledve – Life is sh*t

Hét perc feletti leggyorsabb kör Imolában, szerelősztrájk miatt leálló versenyautó, a motorra nem illő borítás, 250 lóerő hátrány, totális amatőrizmus – az F1 történetének talán legrosszabb csapata.

Akiket a Red Bull félredobott

Bár Kvjat még a Red Bull-családhoz tartozik, nem tűnik kizártnak, hogy ő lesz a következő azok sorában, akik F1-es karrierjét az energiaitalosok parkolópályára teszik. Történetek Liuzzitól Vergne-ig.

Retro – A tragikus sorsú gróf

Családja eltiltotta a versenyzéstől, cukorbetegséggel és meningitisszel küzdött, végül mégis eljutott az F1-ig – ám végül a világbajnoki cím kapujában több, mint egy tucat nézővel együtt érte a halál.

A nap, amikor mindenkinek kifogyott az üzemanyaga, de akinek nem, az a végén nagyon jó eredménynek örülhetett. Mit meg nem adtak volna Sennáék egy benzinkútért!

A GTA V-ben is feltűnik a Google önjáró autója - igaz, hogy a valóságban is okozott már egy balesetet a különleges jármű, de ekkora pusztítást aligha végezne, mint a népszerű játékban.

Egerben puffognak a pneumobilok

Negyvenhét levegővel hajtott jármű indulhat a hétvégi IX. Nemzetközi AVENTICS Pneumobil Versenyen. Közel félszáz mérnökcsapat bizonyította bemutatkozó videóval, hogy pneumobiljuk üzemképes.

AMG GT3: Épp mint az igazi!

Egy a valósághoz megtévesztésig hasonlító videóra bukkantunk rá, melyet a Project CARS-szal készítettek: egy új Mercedes AMG GT3 száguld az angliai Oulton Parkban.

Véget ért a virtuális magyar F1-es szezon

Egy hosszú,rengeteg előzéssel, drámával, nyertesekkel tűzdelt szezont zár le ezzel a kis összefoglaló videóval az RS Formula. Ezúton is gratulálunk Schneider Kristófnak második RS-bajnoki címéhez!

Olvastad már?