Steward
Borbás Bálint
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2015. július 28. kedd

Mark Webber önéletrajzi könyvében őszintén tálalt ki F1-es pályafutása legkényesebb részleteiről, és azt gondolhatnánk, hogy ezek után csak tovább romlott a viszonya volt csapattársával.

Magyar celebek a Hungaroringen

Az idei F1-es Magyar Nagydíjon külföldi sztárokat nem láthattunk, a magyar celebvilág azonban szép számmal képviseltette magát – képeiket pedig természetesen megosztották a nagyvilággal is.

Hamilton titokban Rihannával randizik?

Nicole Scherzingerrel való szakítása óta a Mercedes F1-es pilótáját számos hírességgel összehozták a brit lapok – most a modellek után éppen egy másik híres énekesnő van ismét terítéken.

Bernie rákattant Sarka Katára

A celebhölgy férjével, Hajdú Péterrel és a 2015-ös Magyarország szépével, Kiss Daniellával látogatott ki a 30. F1-es Magyar Nagydíj időmérő edzésére, ahol nyomban egy kisebbfajta botrányt is kavartak.

Alonsóék kéz a kézben a Hungaroringen

A McLaren pilótája ezúttal kedvesével, Larával érkezett Budapestre. A pár a külön töltött hónapok után láthatóan boldogabb, mint valaha, csütörtökön a paddockban sétálva el sem engedték egymás kezét.

Hazánkban jótékonykodott Hamilton

A Mercedes F1-es világbajnoka ismét összekötötte a kellemest a hasznossal. Magyarországra érkezve 28 millió forintért vásárolt magának autót. A vételár összegét jótékony célokra fordították.

Alonso, Massa és Hamilton a gyermekekért

Mind aktív F1-es pilóták, volt olyan év, amikor éppen egymás ellen harcoltak a világbajnoki címért, de a pályán kívül ugyanaz a közös, nemes cél vezérli őket: jobbá tenni a világ gyermekeinek életét.

F1-Archív: Massa teljesen felépülhet

Ricciardo győzelmet, Hamilton pole-t, Berger pedig egy váratlan sikert és egy meglepő második rajthelyet ért el ezen a napon – természetesen különböző években. F1-es hírek 1996 óta.

Retro – Na, valaki azért beér a célba?

Ma 28 évvel ezelőtt rendezték az F1 történetének egyik legkomikusabban alakuló versenyét, az 1987-es Német Nagydíjat. Hullottak az autók, mint a legyek, és egyvalakin kívül mindenkit utolért a pech.

F1-Archív: Kémkedésért nem jár büntetés

Grosjean készen áll az F1-re, Massa mesterséges kómában balesete után, Schumacher támogatja a Ferrari Alonsónak kedvező csapatutasítását. Július 26-án sokszor beszéltek a Magyar Nagydíjról is.

Az 1986-os hockenheimi futam valószínűleg nem került volna az F1 történelemkönyvébe, ha egy egészen elképesztő utolsó kör nem borít fel szinte mindent, ami addig lezajlott a versenyen.

Nem ez az első elemzés, melyet a Codemasters új játékáról hoztunk, de az egészen biztos, hogy ennyire komolytalan összefoglalást még nem láttatok az F1 2015-ről...

Szakadó esőben felfelé a Pikes Peaken!

A Dirt Rally szimulátoros játékban immár ezt az élményt is átélheted, és amint az a lenti felvételből is kitűnik, sokszor gőzöd nem lesz, hogy balra vagy jobbra kell fordulnod a következő kanyarban!

Bukáshegyek az F1 2015-ben

Az alábbi videóban válogatást láthattok a Codemasters új játékával, az F1 2015-tel összehozott balesetekből: a leírás szerint a videó készítőinek célja a játék fizikájának tesztelése volt.

Desire 626: A HTC bemutatja új készülékét

A HTC bejelentette új készülékét, a HTC Desire 626-ot, ami egyszerű és sokoldalú testre szabhatóságot, valamint továbbfejlesztett kamerát ígér felhasználóinak.

Olvastad már?