Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. november 24. péntek

Nagy csalódást okozott a kanadai pilótának a Formula-1-es pályák élettere: a nagyközönség elől elzárt paddock korántsem olyan pezsgő és izgalmas egy pilóta számára, mint azt látatlanban elképzelte.

A legtöbben a Red Bull ausztrál F1-es pilótájával ragadnának ott egy lakatlan szigeten, de akadt olyan is, aki szerint inkább maradna egyedül - Ricciardo legszívesebben Raikkönennel menne.

A brit F1-es pilóta jelenleg egyedülálló, azonban éveken keresztül volt se veled, se nélküled kapcsolatban Nicole Scherzingerrel - a négyszeres világbajnok azt mondta, megtanulta a leckét.

Új gazdára lelt Michael Schumacher 2001-es, futamgyőzelmeket és világbajnoki címet szerzett Ferrarija. Az árverésen a vörös gép jelentősen drágábban cserélt gazdát, mint várták.

Nem meglepő módon Michael Schumacher nyerte azt a szavazást, amin a valaha volt legjobb F1-es Ferrari-versenyzőről voksolhattak a rajongók. Szavazz, te kit tartasz a legjobbnak!

A sportág ügyeletes rosszfiúja, vagy legalábbis annak tartott Kevin Magnussen januárban a pályán kívül fogja megvívni következő harcát, menedzserével való korábbi szakítása miatt.

Az Abu Dhabi Nagydíjat megelőzően Lewis Hamilton még gyorsan elrepült New Yorkba, hogy lila melegítőt húzzon magára, és labdákat dobáljon színészekkel egy jó cél érdekében.

Csak Schumacher vezette nála többször a Ferrarit az F1-ben, együtt töltött éveik során több versenyt nyert, mint Raikkönen, 2008-ban kis híján világbajnok lett. 2013-ban ezen a napon köszönt el a Scuderiától Felipe Massa.

A Yas Marina pálya a jelenlegi mezőnyben három pilótának is kellemes emlékeket idéz. Ezért annyira fontos Abu Dhabi Vettelnek, Hamiltonnak és Raikkönennek, három világbajnoknak.

Lewis Hamilton 2006-ban épp ezen a napon vált hivatalosan is a McLaren F1-es pilótájává, holott a döntés majdnem két hónappal korábban megszületett Wokingban.

2005-ben ezen a napon, november 24-én vált hivatalossá, hogy megszűnik a Minardi csapata, melynek helyét a Toro Rosso vette át – az olasz istálló 21 F1-es szezonját idézzük fel most röviden.

Fernando Alonso, aki korábban kerékpárcsapatot akart vásárolni, új vállalkozásba kezdett: első F1-es versenyzőként indított virtuális versenyzésben érdekelt csapatot, ahol időnként ő maga is szerepelni fog.

A videó készítői ezúttal is fáradságot nem kímélve lemodellezték az egy héttel ezelőtti Brazil Nagydíj összes balesetét az F1 2017 játékban – néhány tényleg elég élethűre sikerült.

Közeledik a szezonzáró, hangolódjunk az F1 2017-tel: ilyen egy kemény kör Abu Dhabiban a játékkal, méghozzá egy Mercedesszel.

A világ leginnovatívabb autógyártójának tartott Toyotát a robotika és a mesterséges intelligencia területét érintő kutatások tekintetében is a világ legfejlettebb vállalatai között jegyzik.


Olvastad már?