Steward
Varga Ákos
2018. szeptember 22. szombat

A Szingapúri Nagydíjat megelőző napokban a fél világot beutazta Lewis Hamilton, hogy népszerűsítse saját ruhakollekcióját. A brit szerint itt a bizonyíték: az állandó pörgés mellett is a maximumon teljesít.

A Mercedes-főnök meglátogatta a kórházban Niki Laudát, aki szellemileg semmiben nem változott. Toto Wolff nem kételkedik, hogy kollégája a „bokszkiállás” után feltűnik még az F1-ben – a nagy kérdés az, hogy mikor.

A Formula-1-ben jelenleg az ötödik címre hajtó Lewis Hamilton, valamint a teniszcsillag Serena Williams régóta kiváló viszonyt ápolnak egymással, Hamilton pedig most is Williams mellé állt.

Miután 2009-es beugrását követően nem kapott ülést a Renault-tól, Romain Grosjean felkészült rá, hogy felhagyjon a versenyzéssel. Még egy szakácsiskolába is beadta jelentkezését.

A Tommy Hilfigerrel közösen kiadott TommyXLewis munkálataiban a brit F1-es világbajnok is aktívan részt vett - a héten Sanghajban került színpadra a kollekció és maga Hamilton is.

A Zengő Motorsport túraautó-világkupában versenyző fiatal pilótája nem töltötte tétlenül a hosszú nyári szünetet, az állóképességén szeretne javítani a szezon hajrájára.

Tegyük fel, hogy a finn pilóta valóban ott hagyja az F1-et - ha nem másik csapatnál találja meg a számítását, akkor vajon mihez kezd majd? Ehhez adunk neki néhány ötletet.

1986-ban épp ezen a napon egy futam erejéig erre a színre váltott a wokingiak autója. Az a Portugál Nagydíj fontos bejelentésekről és egy domináns győzelemről maradt még emlékezetes.

Lewis Hamilton nyári balszerencse-sorozata nyerő helyzetbe hozta Nico Rosberget, ám egy alattomos technikai hiba elég volt ahhoz, hogy a brit átvegye a pontverseny vezetését csapattársától.

1997-ben épp ezen a napon, szeptember 21-én rendezték a 21. F1-es Osztrák Nagydíjat, mely a Prost istálló legemlékezetesebb versenye lehetett volna, de végül keserű csalódással végződött.

2006-ban ezen a napon egy 21 éves, szűk körben ismert pilóta első hivatalos F1-es tesztjét teljesítette a McLaren csapattal. Lewis Hamilton rövidesen megkapta az ülést.

Már javában zajlik a hivatalos virtuális Formula-1-es bajnokság szezonja, a végső részletek azonban most kerültek a helyükre, ideértve a 25 főből álló nevezési listát.

Nem csoda, hogy az F1-es címvédő szingapúri pole-köre megihlette ezt a gamert is, aki megpróbált valami hasonlót összerakni az F1 2018-cal.

Újabb érv a Mio mellett: a navigációiról és autós kameráiról ismert márka év végéig meghosszabbított garanciát ad több termékére. Most érdemes lecsapni az újdonságokra...

A valóságban úgy tűnik, idén már a Ferrari csapatutasításai sem olyanok, mint régen. Nem úgy a virtuális világban! Kipróbálták, meddig jut Vettel az utolsó rajthelyről Szingapúrban.


Olvastad már?