Steward
Admin

A Ferrari január elején kiállítást szervez legendájuk, Michael Schumacher 50. születésnapjára Olaszországban. Maranello sosem feledi, amit a hétszeres világbajnok legendának köszönhet.

Nemcsak a Ferrari, de a csapat egyik partnere is elbúcsúzott Kimi Raikkönentől. A finn amiatt mindenképpen örülhet ennek, mert mostantól élete végéig ingyen tankolhat a közutakon.

A Daily Mail azt állítja, Michael Schumacher sokkal jobb állapotban lehet, mint azt a legtöbben gondolnánk. A hírek szerint nincs ágyhoz kötve a hétszeres bajnok és gépekre sincs szüksége.

Hiába az egyéni és a gyártói világbajnoki cím, valamint az Abu Dhabi Nagydíjon aratott győzelem, mégsem lehet felhőtlenül boldog Toto Wolff, az ünneplés során ugyanis alaposan megsérült.

A brit világbajnok egy díjátadón használt sértő kifejezést Stevenage településére, ahonnan „álma volt kiszabadulni”. Utólag kijavította magát, ám a kijelentése futótűzként terjedt.

Az abroncscég jövő évi naptárának központi témája az álmodozás, a főszerepben négy modellel, köztük Gigi Hadiddal.

Az ötszörös F1-es világbajnok úgy véli, hogy ugyan könnyedén maradhatna a sportban valamilyen másik szerepben is, de szívesebben vágna bele valami teljesen másba, ha eljön az ideje.

Az olasz kiscsapat ülést ajánlott a magyar pilótának, Zanardi díjat adott át Schumachernek, Kobayashi debütál és Kobayashi kimarad: ezek voltak december 17. hírei az F1-ben.

Sokaknak nem sikerül, akik próbálkoznak, ám az egyik legelismertebb utánpótlás-nevelő csapatfőnök boldog lehet, hogy annak ellenére is túlélte az F1-et, hogy ott hat évig minden ellene dolgozott.

Nevezték sörkirálynak, volt az indiai repülőgépipar feje, ma pedig parlamenti képviselő és a szubkontinens büszkeségének első embere. Vijay Mallya ma ötvenkilenc éves.

Persze lehet azon vitatkozni, hogy valóban ez az ügy kavarta-e a legnagyobb port az új évezredben, mindenesetre 2007-ben ezen a napon ért véget hivatalosan a Ferrarit és a McLarent érintő kémbotrány.

Hosszú várakozás után végre Androidra is elérhetővé vált az új telefonos F1-játék. F1 Mobile Racing néven keressétek a Google Play áruházban a Codemasters újdonságát, mely ingyen szerezhető be.

Még mielőtt a pilóták birtokukba vették volna a Rijád külterületén kialakított új utcai versenypályát, a Formula-E számítógépes ízelítőt adott abból, hogyan is fest majd egy kör az immár halóval szerelt autókban.

A McLaren a mai napon jelentette be, hogy együttműködést kötött a OnePlus kínai mobiltelefon-gyártó céggel. A sikeres vállalat legújabb telefonja a OnePlus 6T McLaren Edition nevet viseli.

Hatalmas léptekkel közeledik a karácsony! Már csak néhány hetünk van, hogy beszerezzük a tökéletes meglepetéseket szeretteink számára. Adunk néhány hasznos tippet.


Olvastad már?