Steward
Admin

Kimi Raikkönen szerint régebben teljesen normális volt számára a folyamatos partizás, hiába tűnhetett ez kívülről kissé furcsának. Megvan az elmélete arról, hogy ez segített is neki.

Charles Leclerc még 2017-ben vesztette el édesapját, akinek minden vágya volt, hogy fia Formula-1-es világbajnok legyen. A versenyző így kénytelen volt hazudni neki a halálos ágyán.

A pilóták nem győznek hálálkodni az F1-ben bevezetett új minimumsúly miatt, aminek köszönhetően végre normálisan táplálkozhattak. Valtteri Bottas évek óta most először nem lett influenzás.

Kilencmillió dollárnyi óvadék ellenében szabadlábra helyezték a Renault volt elnökét. Carlos Ghosnt novemberben tartóztatták le súlyos pénzügyi visszaélések miatt Japánban, most távozhatott.

A 2007-es világbajnok mindent elért a Formula-1-ben, amit csak lehetett, de az Alfa Romeóhoz történt csapatváltása után is motivált. Igaz, sajnálja, hogy kevesebbet lehet a családjával.

Csak a felállás volt kissé szokatlan. A férfias sportágként számontartott autóversenyzést ezúttal ugyanis a TV2 műsorvezetője, Vogel Adrienn, az elsőre nőiesnek gondolt fitneszt pedig Lantos Gábor képviselte. A közös fotózás célja az volt, hogy a két sportoló nőnap alkalmából előítélet-mentességre biztasson a sportban.

Megjelentek a TommyXLewis divatkollekció tavaszi darabjai: megnéztük, milyen mélyen kell zsebünkbe nyúlni, ha egy F1-es világbajnok nevével fémjelzett pulóvert, hátizsákot vagy akár zoknit hordanánk.

Jenson Button nem is tévedhetett volna nagyobbat annál, mint amit pár éve március 18-án mondott - nézzük, hogy milyen hírek jelentek meg ezen a napon az elmúlt bő húsz év során.

Azt nem tudjuk, valójában mennyire volt jó pilóta Timo Glock, azt viszont igen, hogy érhetett volna el több eredményt az F1-ben, mint az végül sikerült.

A lehető legjobb kezdést mutatta be a Ferrarihoz igazolva Kimi Raikkönen a 2007-es idény első F1-es futamán, mely több statisztikai érdekességet is hozott, s bemutatkozott egy sokszoros bajnok is.

Carlos Pace legnagyobb F1-es eredménye egyetlen futamgyőzelme volt hazájában, Brazíliában. Két évvel később ugyanitt pihente ki a versenyek fáradalmait, mikor hirtelen ötlettől vezérelve kisrepülőgépre ült, de sosem érkezett meg.

Nincs is jobb hangolódás az F1-es szezonnyitó Ausztrál Nagydíjra, mint kipróbálni a játékban, meddig tudunk előretörni a Renault színeit képviselő helyi hőssel a melbourne-i Albert Parkban!

Megújulva, új szimulátorral, új külsővel, de ugyanazzal az elhivatottsággal tért vissza az A-Liga a virtuális versenypályákra, ahol a 2019-es szezonban minden második vasárnap 12 futamon keresztül mérhetik össze tudásukat a versenyzők.

Legalábbis virtuálisan: a csapat szimulátoros pilótája, Rudy van Buren mutatja be az Ausztrál Nagydíjnak otthont adó pályát, mégpedig esőben.

Elrepül, meghajlik, bereped, de még mindig megy tovább. A Wreckfest törésmodellje bármilyen versenyjátékot tízszer élvezetesebbé tenne.


Olvastad már?