Steward
Admin

Kihasználták az évszakban rejlő lehetőséget a világbajnokok: Lewis Hamilton egészen Japánba ment snowboardozni, Kimi Raikkönen gokartozott – a jégen.

Az F1-esek munkájához hozzátartozik, hogy számos szponzori eseményen kell részt venniük. Egy ilyen teendővel indult a Mercedes-pilóták 2018-as programja is, Svájcban azonban csak Valtteri Bottas tűnt fel.

A 2016-os világbajnok a versenyzőcsemeték mintapéldánya, mégis kézzel-lábbal tiltakozik az ellen, hogy gyermekei is erre a pályára lépjenek. Arról is beszélt, jelenleg milyen kihívások kötik le.

Megadta a módját a partizásnak a korábbi McLaren-vezér, háromezer volt alkalmazottja vett részt a Royal Albert Hallban rendezett búcsúbulin - Lewis Hamilton nem ment el az eseményre.

Érdekes dologra világított rá a négyszeres F1-es bajnok korábbi barátnője, Veronica Valle: a hölgy visszaemlékezése szerint a brit teljesen kikelt magából, ha más akarta használni saját vécéjét.

A Formula-1-ben minden a pénzről szól, ezt régóta tudjuk. De mennyi pénzről? Mennyit változott az elmúlt tizenhárom évben a versenyzők fizetése? Ki volt akkor a csúcs és ki most?

Kihasználta a holtszezont és elvette menyasszonyát a Toro Rosso F1-es újonca - az eseményen ott volt Daniel Ricciardo is. Sok boldogságot kívánunk!

Mika Hakkinen a háromszoros vb-győztes Ayrton Senna mellé került a McLarennél 1993 végén – a finn most visszatekintett első közös versenyükre, ahol az időmérőn rögtön legyőzte a brazil legendát.

40 éves Yuji Ide, a Super Aguri egykori versenyzője. A japán pilóta rövid F1-es karrierjére bizonyára sokan emlékeznek, bár inkább csak egy ügyetlen manővere maradt meg a köztudatban.

A másfél évtizede argentin túraautó-bajnokságban vitézkedő versenyző fiatalon négy F1-es versenyen vett részt: köztük az 1997-es szezonzárón, amelyen akár a bajnoki címet is eldönthette volna.

Ha Stephane Peterhanselre a Mr. Dakar becenevet ragasztotta a ralis társadalom, Jutta Kleinschmidt a Mrs. Dakar kitüntető címre pályázhat, hiszen máig ő az egyetlen, aki női versenyzőként megnyerte a világ leghíresebb terepraliját.

A valóságban ez elképzelhetetlen forgatókönyvnek számít, a virtuális világban azonban egy gamer kipróbálta ezt a kombinációt – az eredmény pedig olyan lett, amire előzetesen is számíthattunk.

Egy sima versenyt futni túl egyszerű, túl snassz - mi lenne, ha inkább szemből támadnánk a mezőnyt? Van, aki ezzel próbálkozott, nem is egyszer, nem is kétszer...

Fernando Alonso P2-es prototípussal teljesíti a daytonai 24 órás versenyt – egy YouTube-os szimulátorban kipróbálta a pályát ezzel a versenygéppel és Formula-1-essel is.

Néha a legváratlanabb helyzetekben ütköznek ki az egyes játékok hibái, mint az az alábbi összeállításban is remekül látható.


Olvastad már?