Steward
Admin

A Ferrari pilótája közismerten rejtegeti a világ elől hétköznapi oldalát és családját. Most kivételesen nyilatkozott privát életéről – Sebastian Vettel civilben unalmas ember.

Stoffel Vandoorne a pályán idén kevésbé, de pályán kívül viszont nyerő ember. Gyönyörű párja ugyanis nem más, mint Gil de Ferran lánya, Anna de Ferran, azaz saját főnöke lánya.

Olyan kötődések is felfedezhetők a labdarúgás és Formula-1 között, melyekre sosem gondolnánk: kinek jutna eszébe feltételezni, hogy a világbajnokság dúsgazdag bírója áruházlánca révén Max Verstappen egyik szponzora?

A Juventus focicsapatát támogató Fiat-csoport komoly anyagi segítséget nyújtott Cristiano Ronaldo leigazolásában, ez nem tetszik most a dolgozóknak. Melfiben kétnapos sztrájk kezdődik.

A Formula fotósának képeivel mutatjuk be, hogy miről is szól egy F1-es hétvége - közel sem csak a száguldó autókról és a pályán folyó csatározásrokról...

Hiába elfoglalt autóversenyző, csapattulajdonos és családapa egyben, Michelisz Norbertnek még így is jut ideje az önzetlen gesztusokra. Tegnap egy beteg gyermeket látott vendégül csapatánál.

A Mercedes versenyzője elintézte, hogy jövő szombaton Oroszországban lehessen, ha hazája bejut a foci-vb döntőjébe. Marcus Ericsson viszont azért fog szorítani a szombati időmérő után, hogy Anglia kiessen Svédország ellen.

Baumgartner Zsolt visszatérhet a Minardihoz, az austini pálya klasszikus helyszínektől fog kanyarokat kölcsönözni, az F1-nek ki kellene használnia az internetet, 17 éves orosz a Saubernél: ezek voltak július 15. hírei.

Diadalmenetre készült a ma 25 évvel ezelőtti Brit Nagydíjon Nigel Mansell, végül azonban a közönség közé hajította kesztyűit, és közölte, hogy befejezi F1-es karrierjét, miután autóját Prostnak adták.

De akár adhattuk volna azt a címet is, hogy Jacques Villeneuve először versenyez az F1-ben lila hajjal, hiszen az 1998-ban ezen a napon rendezett Brit Nagydíjnak ez volt a másik különlegessége.

Négyes holtverseny a pole-ért, egy verseny során két különböző autót is vezető pilóta, egyszínű dobogó és a legeslegkorábbi bajnokavatás. Az 1961-ben ezen a napon rendezett Brit Nagydíj hemzsegett a különlegességektől.

A Brawn GP és 2003-as Williams mellett számos 70-es évekbeli modell került be a játékba – az F1 2017-ből már ismert autók természetesen mind visszatérnek az idei kiadásban.

Hamarosan indul az F1 esport-ligája, amelyben a Ferrari kivételével minden egyes istálló hivatalos csapatot indít. Megkezdődött a draft, megvannak az első versenyzők.

Hét futamhétvége után július 27-29. között ismét Magyarországra látogat a száguldó cirkusz. A Toro Rosso csapat együttműködő partnere, a Casio bejelentette, hogy új karórákkal bővíti palettáját.

A World’s Fastest Gamer megmérettetés utódja a Shadow Project lett: ezúttal a nyertes a McLaren e-sport csapatába kerülhet be. Minden eddiginél nagyobb virtuális versenyt akarnak életre hívni.


Olvastad már?