Steward
Gellérfi Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2016. május 30. hétfő

Palvin Barbara és Lewis Hamilton sztorija a Monacói Nagydíj hétvégéjén is folytatódott, és immár a nemzetközi sajtóban is egyre többet forog a magyar modell neve, miután furcsa tárggyal közelített a Mercedes pilótája felé.

Ezt mondja Palvin Barbi a Hamilton-pletykáról

Miután paparazzik ügyesen világgá kürtölték Palvin Barbara és Lewis Hamilton közös cannes-i buliját, felmerült hogy a magyar lány és az F1-es világbajnok újabban egy párt alkot.

Senna inspirálja a brazil olimpikonokat

A háromszoros F1-es bajnok emlékét ápoló intézet Senna egyik legnagyobb hőstettével kíván erőt adni a nyári riói olimpiára készülő versenyzőknek: a brazil emberfeletti küzdelme 1991-ből.

F1-es foci: Alonso csapata 3-1-re győzött

A Monacói Nagydíj előtt jótékonysági meccset rendeztek a Formula-1-es pilóták és az Albert herceg által vezetett All Stars XI között. A pilóták csapata meggyőzően nyerte a mérkőzést.

Mindörökké Jules #17

Elkészült a pontos programja a Jules Bianchi emlékét ápoló, fiatal gokartosokat támogató alapítványnak – olyan tehetségeket szeretnének az F1-ig juttatni, akik rendelkezik Bianchi minden erényével.

Mégis a köztévén tűnhet fel Palik?

Noha több helyen TV2-s szerepvállalásáról írnak, könnyen lehet, hogy barátja, Héder Barna invitálására mégis a közmédiában köt ki az F1-es futamok hajdani kommentátora.

Schumacher kitüntetést kap pénteken

Pályafutásáért, valamint karrierje során mutatott teljesítményéért kapja meg a Nürburgring Díjat Michael Schumacher, amelyet a pálya képviselői május 27-én, pénteken adnak át.

Retro – A másik monacói „fürdőző”

Talán nem sokan tudják, de nem Alberto Ascari volt az egyetlen F1-es pilóta, aki belezuhant autójával a monacói öbölbe – a másik elsősorban sportautóval remekelt, de a vesztét is ez okozta.

Retro - Az első esős zűrzavar Monacóban

A Monacói Nagydíjak közül az esős futamok ragadnak meg legjobban az ember emlékezetében, de a városállamban 1960-ban ezen a napon lezajló káosz már olyannyira a múlt homályába vész, hogy érdemes leporolni.

Retro - Super DC és Kimi yacht-kirándulása

Bár az időmérő edzés ellopta a show-t a 2006-os Monacói Nagydíj hétvégéjén, a verseny is számos emlékezetes momentumot hozott - többek között Juan Pablo Montoya utolsó F1-es dobogóját.

Öt évvel ezelőtt a mai napon kezdődött el az F1 utóbbi időszakának egyik legádázabb csapaton belüli viszálya. A Red Bull kettős győzelmet bukott el, Webber és Vettel pedig egymást hibáztatta...

Ez sem akármilyen érdekesség: a Spintires nevű off road-szimulátorban mindenki kipróbálhatja, milyen érzés böszme nagy gépekkel száguldozni extrém terepen. Mi beszerezzük!

Megjelentek az első képek az F1 2016 játékhoz

"A munka folyamatban" - üzeni az F1.com és a Codemasters, a fejlesztőcég ugyanis hamarosan a Formula-1-es szimulátor 2016-os kiadásával is előrukkol. Várjátok?

A körbe-körbe versenyzés unalmas?

Akkor bemutatunk egy drag-szimulátort, ahol a feladat annyi, hogy egy egyenes pályán néhány másodperc alatt minél nagyobb sebességet kell elérni. Állítólag rendkívül szórakoztató, telefonon működik.

Ezt a szimulátorversenyt nem teljesen értjük

Szép kezdeményezés ugyan a Formula-E-től, hogy a virtuális világban összeereszti a pilótákat a rajongókkal, de kissé morbid, hogy minden futam nagy káosszal rajtol, a kommentátor pedig ugyanúgy beleéli magát, mintha valós versenyt nézne.

Olvastad már?