Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2015. június 30. kedd

Alain Prost szerint felesége a legfontossabb ember volt az életében. Kívülről házasságuk kiegyensúlyozottnak látszott, azonban Anne-Marie-nak sok mindent kellett eltűrnie és megbocsátania párjának.

A Királynő oktatta etikettre Hamiltont

Az F1-es világbajnok II. Erzsébettel ebédelt, ám megsértett egy fontos szabályt. A Királynő, látva a versenyző modortalanságát, kioktatta őt az étkezőasztalnál követendő illemre.

Alesi és a japán színésznő

Míg Jean Alesi első feleségéről meglehetősen keveset hallhattunk, addig jelenlegi párja nemzetközileg ismert színésznő, aki úgy tűnik nemcsak karrierjében, hanem magánéletében is egyaránt sikeres.

Sztár a fedélzeten: Vettel megérkezett!

A vasárnapi nap sztárvendége a hungaroringi Ferrari Racing Days-en a négyszeres F1-es világbajnok Sebastian Vettel lesz. Ott voltunk, amikor a német sztárpilóta tegnap este megérkezett Budapestre.

Raikkönen megvillantotta igazi arcát

A finn F1-es világbajnok pénteken a Goodwood Sebességfesztiválon vendégeskedett, ám amikor Ken Block faggatni kezdte, kiderült, hogy az sem tudja, a Ferrari melyik F1-es versenygépét vezette az imént!

Verstappen: Inkább Bernie, mint egy bombanő!

Egy páros interjúban állították dilemma elé a 17 éves F1-újoncot, aki különösen választott: inkább Bernie Ecclestone-nal vacsorázna kettesben, mint egy gyönyörű nővel.

Vettel a Hungaroringre menet F1-est tankolt

Sebastian Vettel vasárnap a Ferrari Racing Days sztárvendégeként a Hungaroringen vizitál, amelynek keretében egy közeli Shell töltőállomásra is ellátogatott egy reklámfotózás kedvéért.

Retro – Testvéri szívesség Schumachertől

Szárazon és nedves pályán sem tudtak mit kezdeni ellenfelei Michael Schumacherrel az 1997-es Francia Nagydíjon, akinek még arra is jutott ideje, hogy pontszerzéshez segítse újonc öccsét, Ralfot.

F1-Archív: Az a bizonyos visszatolás

Buttont megkörnyékezte a Sauber, Montoya újabb csatát nyert Schumacher ellen, Jean Todt 2004-ben távozna a Ferraritól. Ezek voltak a legérdekesebb hírek az előző évek június 29-éin.

F1-Archív: Nem lesz gond a V6 hangjával

Michael Schumacher nem jó példakép, remekel a Midland, a Toyota visszatér, Damon Hill év közben visszavonul, Coulthard Alonso miatt dühöng – erről olvashattunk 20 éven keresztül június 30-án.

Az 1963-as, esős Francia Nagydíjon több szokatlan dolog is történt, Graham Hill például szerencsés és balszerencsés is volt egyében - az egyetlen biztos pontot Jim Clark győzelme jelentette.

Mai szimulátoros videónk egyenesen Mark Webbertől jön, mert ha valaki, hát egy F1-es pilóta tudja, hogyan kell azt vezetni. Az ausztrál 2010-ben az átalakított Silverstone-t mutatja be.

Hajtsd szét a gumit, ahogy bírod!

Az alábbi videó egy érdekes kísérletet ábrázol az F1 2010-zel: túlélőverseny egyetlen árva bokszkiállás nélkül – vajon milyen állapotban lesznek az abroncsok a futam végére?

Húsz év Monzában – F1-es játékevolúció

Az örök klasszikus GP2-től PlayStation- és Nintendo 64-játékokon át egészen a Codemasters féle F1-ig: ennyit változtak húsz év alatt az F1-es játékok – Monzában nézhetjük végig a folyamatot.

Életre kel a Vissza a jövőbe találmánya?

A hollywoodi sikerfilm rajongói bizonyára emlékeznek arra a repülő gördeszkára, amellyel a főhős, Marty McFly szelte a levegőt néhány centiméterre a talajtól. A Lexus előállt a találmánnyal.

Olvastad már?