Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 19. szombat

Aranybánya a formula1.com könnyed interjúsorozata azoknak, akik a versenyzők személyiségére is kíváncsiak: ezúttal a haasos Kevin Magnussen titkos élete volt soron.

A háromszoros világbajnok kiélvezi a nyári szünet minden hátralevő pillanatát: motorokat és quadokat próbál ki, egyik napot pedig hat bikinis nő társaságában töltötte.

Michael Schumacher fia jelenleg a Formula-3-as Európa Bajnokságban tekeri a kormányt, most nagy megtiszteltetés érte, édesapja egyik világbajnoki címet szerzett versenyautóját vezetheti.

A hétszeres F1-es világbajnok hatalmas eszmei értékű gyűjteménnyel rendelkezik, relikviáiból pedig 2018-ban kiállítást rendeznek Kölnben.

Különösen gyors versenyzőkre "szakosodott" a bugyimodell Linda Morselli - legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy Valentino Rossi után Fernando Alonso kedvese lett.

Olga Pronina és főleg Instagram-oldala óriási népszerűségnek örvendett a férfiak körében, hiszen rendre fehérneműben trükközött a motorjával – a hét elején azonban életét vesztette.

Alice Brasseur hosszú ideig alkotott egy párt a Force India F1-es pilótájával, Esteban Oconnal, életének minden egyes momentumát azonban most is folyamatosan megosztja Instagramján, a mi nagy-nagy örömünkre.

Minden idők egyik legérdekesebb F1-es befutóját produkálta a Monzai Gorilla becenévre hallgató Vittorio Brambilla a '75-ös Osztrák GP végén: amikor ünnepelni kezdte győzelmét, elveszítette uralmát autója felett, és a korlátnak csúszott.

Volt egy helyszín Olaszországban, ahol csak egyszer tartottak futamot, és amely több okból is örökre beírta magát az F1 történetébe - íme, az 1957-es Pescarai Nagydíj története.

Az első olyan Magyar Nagydíj volt a 2002-es, ami már tét nélkül zajlott az egyéni bajnokság szempontjából, de nem jelenti azt, hogy ne tartogatott volna különleges eseményeket a hétvége.

Nem sokáig örülhetett Andrea de Cesaris annak, hogy megúszta élete legnagyobb bukását: a bokszba visszatérve az a hír fogadta, hogy kirúgták a Ligier csapattól.

Jövő héten, augusztus 25-én jelenik meg a Codemasters soron következő játéka, az F1 2017. A gyártó újabb kedvcsinálót adott ki a játékról.

Egyre közelebb vagyunk a Belga Nagydíjhoz - íme egy kör Spában egy Ferrarival az Assetto Corsában.

Az F1 történetének egyik legmeghatározóbb pontja lett az 1991-es Belga Nagydíj - Spa, a Jordan és Michael Schumacher találkozása.

Már csak kevesebb, mint két hetet kell várniuk a játékőrülteknek arra, hogy a Codemasters piacra dobja az F1 2017-et - a fejlesztő addig is ezzel a "félversennyel" kedveskedik a rajongóknak.


Olvastad már?