Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2015. május 29. péntek

Egy brit lap Nicole Scherzingert is megkérdezte volt kedvese, a kétszeres F1-es bajnok Lewis Hamilton nőügyeiről, akit a lapok két fiatal modellel is összehoztak, talán nem is alaptalanul…

Fiatal szőke modell lett Hamilton új kedvese?

A brit bulvársajtó már tudni véli, hogy az F1-es címvédő a korábbi kedvesénél, Nicole Scherzingernél 16 évvel fiatalabb modellel, Gigi Hadiddal jár, aki a hétvégén a Mercedes-garázsban is feltűnt.

Újabb modellel hozták össze Hamiltont

Lassan már nem lehet követni, éppen kivel jár Lewis Hamilton az angol sajtó szerint. Ezúttal úgy tűnik, mégsem Gigi Hadid a kétszeres világbajnok kiszemeltje, hanem a tizenkilenc éves Kendall Jenner.

Ecclestone-éknál mindig az asszony parancsolt

Bernie Ecclestone nemcsak karrierje során, hanem magánéletében is sok mindent megélt. Mindig jóval fiatalabb nőket választott maga mellé. Négy komoly kapcsolatából három házassággal végződött.

Rosberg a monacói herceggel ünnepelte sikerét

A Mercedes német F1-es versenyzője gyermekáldás elé néző felesége, Vivian, valamint a hagyományoknak megfelelően az uralkodó, Albert herceg társaságában töltötte a 73. Monacói Nagydíj záróünnepségét.

Raikkönen idén még nem nősül

Egy finn lap Monacóban mikrofonvégre kapta a 2007-es F1-es bajnok kedvesét, aki elárulta, hogy továbbra is rendszeresen látogatja majd a futamokat, az esküvőre viszont még várni kell...

Retro – Aki a legnagyobb lehetett volna

Csak huszonnégy éves volt, amikor meghalt, Enzo Ferrari mégis úgy nyilatkozott róla, hogy a legnagyobb lehetett volna az autóversenyzés történetében. Mai Retro-cikkünkben Guy Mollra emlékezünk.

F1-Archív: Schumacher egyik sötét pillanata

A Benetton ki-, a Toyota beszállhat, Salo direkt vágja oda autóját, Jani az F1-be tart, Barrichello nem lesz többé jófiú - ezek voltak az elmúlt 20 év F1-es hírei május 27-én.

Retro – Akit a safety car borogatott

Ma húsz éve történt az F1 egyik legfurcsább balesete, melyre ma már elszenvedője is nevetve emlékszik vissza, pedig könnyen az életébe kerülhetett volna a találkozás a biztonsági autóval…

Kevés F1-es pilótát tudunk mondani, aki így felkavarta volna az állóvizet a kétezres évek hajnalán, de a kolumbiai jött, látott és - csak futamgyőzelemig jutott, de örökre szívünkbe írta magát.

Elrajtolt az rFactoros magyar ralibajnokság. Az alábbi videóban Toldi Balázs, a Virtual Simracing csapat versenyzőjének negyedik gyorsasági szakaszát láthatjátok a BMW M3 E36 volánja mögött.

Imola, H váltó, Formula Classic

A videóban a Game Stock Car nevű szimulátor látható, a „sofőr” pedig egy elég menő cockpittel rendelkezik. A pálya nyomvonala megegyezik azzal, melyen az 1994-es tragédiák történtek.

Nvidia Shield: Gaming bárhol, bármikor

A hordozható eszközök mindig is nagy sikernek örvendtek, elég csak a Nintendo kézi konzoljaira visszaemlékezni, például a Game Boy-ra. Az Nvidia most megtette a következő lépcsőfokot...

Hakkinen és a McLaren Spa aszfaltján

Az Assetto Corsára megjelent az 1998-as McLaren-Mercedes, mellyel Mika Hakkinen világbajnoki címet ünnepelhetett. Nincs más hátra, töltsd le az autót, másold be és menj fel a belga pályára!

Olvastad már?