Steward
Gobodics Tamás

A látássérült rajongó nem is sejtette, micsoda meglepetést tartogat számára a Formula-1: az életre szóló ajándékban Baumgartner Zsoltnak és a kétülésesnek volt főszerepe.

Egy holland online szupermarketnek 150 ezer eurós sérelemdíjat kell fizetnie Max Verstappen Formula-1-es pilótának, amiért egy reklámjukban a hasonmását használták.

Általában pozitívumként emlegetik, hogy a WEC paddockja sokkal nyíltabb, mint a Formula-1-é: Fernando Alonso azonban múlt hétvégén a hátulütőket tapasztalta meg, minden alkalommal rajongók tömege üldözte.

Az F1 korábbi vezére, Bernie Ecclestone közel 4,2 millió eurót fizetett ki azért a McLarenért, amellyel a legendás Ayrton Senna megnyerte az 1993-as Monacói Nagydíjat.

A négyszeres F1-es világbajnok Lewis Hamilton azzal viccelődött, hogy ha lenne Miamiban nagydíj jövőre, csak nehezen tudna nyerni, mert nagyon sok dolog elterelné a figyelmét.

Rosszindulatú kamuprofilok garázdálkodására hívja fel rajongóinak figyelmét a legnagyobb közösségi oldalon Lewis Hamilton, akik a nevével visszaélve próbálnak pénzt kiszedni a gyanútlan emberekből.

Megeszi-e a lejárt kaját, szeretne-e egy robot testében örökké élni és mit gondol az idegenekről? A Channel4 nem a versenyzői oldalát, hanem a személyiségét igyekezett kiismerni Sebastian Vettelnek.

Jules Bianchi az életéért harcol, Danyiil Kvjat megsértődött a Red Bullra, Yuyi Ide nem tud angolul, Villeneuve kiakad Montoyára, Herbert leszólja Schumachert - május 21-e hírei közül válogattunk.

Villeneuve-ön, Irvine-on, Verstappenen, Trullin és még sok más pilótán kifogott a nürburgringi F1-es nagydíj 2000-ben, Michael Schumacher azonban ellentmondást nem tűrően tarolt az esőben.

Ezen a napon rendezték az F1-es vb történetének második versenyét, az 1950-es Monacói Nagydíjat: hullám okozta tömegbaleset, 53 éves induló, az első Ferrari-dobogó, pontszerző thai herceg.

Az Indy 500 baleseteinek történetéből külön könyvet lehetne írni: a 75 éve született Danny Ongais ijesztő bukást szenvedett el 1981-ban, de amekkora volt a becsapódása, annyira meglepően hatott, hogy a pilóta élve megúszta az incidenst.

Hangolódjunk a soron következő F1-es futamra: íme egy virtuális kör Monacóban az Assetto Corsával.

Kiváló válogatás a barcelonai F1-es futam legjobb pillanataiból belsőkamerás nézetből - csak éppen nem a valóságban, hanem egy virtuálisan újraalkotott formában.

Ha valaki szeretné felidézni a harminc évvel ezelőtti körülményeket és virtuálisan a részese lenni, természetesen megteheti.

Diákok ezrei készülnek, hogy új rekordokat állítsanak fel üzemanyaghatékony autóikkal a Shell Eco-marathon Europe 2018-as versenyén. A megmérettetést a Make the Future Live fesztivál keretében rendezik meg, amely immár harmadik éve tér vissza a londoni Queen Elizabeth Olimpiai Parkba július 5-8 között.


Olvastad már?