Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. január 25. szerda

Tovább terjeszkedhetnek az energiaitalosok: a cég alapítója a hét folyamán egy patinás magyar labdarúgó-klub megvételéről tárgyal.

A holland pilóta a tavalyi Malajziai Nagydíj hétvégéjén összeesett a kimerültségtől, ennek megelőzése érdekében pedig intenzív edzésprogramot végez az idei F1-es szezon előtt.

Mivel pályafutása alatt nem tudta teljesíteni a katonai szolgálatot, a 2017-es évben vonult laktanyába a volt F1-es versenyző, aki szerint sok párhuzam van a sport és a laktanyai élet között.

A Red Bull F1-es csapatának vezetője és felesége, a Spice Girls egykori énekesnője a közösségi médiában adták hírül, hogy szombaton megszületett első közös gyermekük, Montague George Hector Horner.

Kimi Raikkönen díjat vehetett át egy hazájában rendezett gálaesten, amely során a sport nagykövetévé avatták. A színpadra lépve két percen át folyamatosan beszélt, és még a közönséget is megnevettette.

A két korábbi csapattárs a Mercedes egyik szponzorának gáláján járt, ahol nem kerülték el egymás társaságát – Hamilton aztán a helyszínen levő összes szupermodellel is készített fotót.

Van, aki súlyzózással készül, mások a hegyekben vagy a tengerparton edzenek – Hamiltontól Strollig azonban minden F1-es pilótában közös, hogy gőzerővel készülnek az új szezonra.

Sokáig tartott, mire megtalálta azt a szakágat, ahol igazán sikeres lehetett volna, de mielőtt lehetősége lett volna gyári csapatban megmutatni tehetségét, életét vesztette a Le Mans-i 24 óráson.

1983-ban ezen a napon született Scott Speed, a fiatalkorában az F1-et megcélzó amerikai versenyző, aki kifejezetten nehéz természetének köszönhetően csak másfél évig szerepelt a száguldó cirkuszban.

Volt egy fiatalember az F1 hőskorában, aki fejébe vette, hogy egy tisztán amerikai versenygéppel hódítja majd meg Európát – nem sikerült, bukásához rosszabbnál rosszabb döntések vezettek.

Hogy mi a közös Michael Schumacher és Baumgartner Zsolt pályafutásában? Nos, mindkét említett versenyző a Jordan Grand Prix színeiben debütált annak idején az F1-ben.

Mondanánk, hogy GTA-zott, de a különféle kiírások és effektek inkább a '90-es évek nosztalgiáját idézik fel bennünk. Jean-Eric Vergne sikeresen teljesítette a küldetéseket, bár a végén csúnya pontlevonást kapott.

Vészesen közelít az idei Daytona Rolex 24 órás futam, amelyre a résztvevők már jó ideje kőkeményen készülnek - nézzük meg, hogy szimulátoron hogyan fest a legendás megmérettetés.

Az alábbi videós szakadó esőben jött fel a start után Szocsiban a 17. helyről az 5. pozícióba a Toro Rossóval – saját állítása szerint mindezt bármiféle vezetési segédlet nélkül…

A Formula-E pilótája, Lucas di Grassi körülnézett a Las Vegas-i technológiai kiállítás újdonságai között. Repülő kamera, városi közlekedésre vagy akár horgászásra használható drón és élőben lejátszható Csillagok háborúja!

Olvastad már?