Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2016. október 22. szombat

Szomorkodhatnak a versenyzők, a nézők és a kollégák: elkelt a Hungaroring egyes posztjának vezető sportbírója, Hollósi Györgyi Anett.

A tavalyi év végén Susie Wolff egy határozott indokot hozott fel arra, hogy miért nem folytatja versenyzői karrierjét: mostanra bebizonyosodott, hogy nem a levegőbe beszélt...

Teheneket lasszózott, szalmabálákat kötözött és dobált, és persze autentikus cowboy-öltözéket viselt Daniel Ricciardo egy Austin-közeli farmon – de azért egy 4500 lovas erőgépet is beröffentett.

Magánélete mellett más kérdések is szóba kerültek Lewis Hamilton Ellen DeGeneresnél tett látogatásán, így a háromszoros F1-es bajnok brit arról is beszélt, mi történik, ha egy pilótának pisilnie kell.

Rossz hírünk van azoknak, akik a fent említett közösségi oldalon követik Lewis Hamiltont. A britnek még csak le sincs töltve az alkalmazás, értelemszerűen nem ő tilthatott le a napokban több újságírót.

"Szia Norbi! Biztosan nem emlékszel rá, ilyen lett a ringes ciculi." - Ezt az üzenetet és a mellékelt fotót kapta tegnap este facebookon Kiss Norbi Európa bajnok autóversenyző.

Többek között Kevin Spacey és Sarah Michelle Gellar nyomdokaiba lép Lewis Hamilton azzal, hogy ő is feltűnik majd a népszerű Call of Duty-széria legújabb részében, mely november elején jelenik meg.

2006-ban ezen a napon minden a hétszeres világbajnokról szólt, hiszen mindenki úgy tudta, hogy utolsó futamát teljesíti az F1-ben. A német sokáig emlékezetes versenyzéssel búcsúzott a sportágtól.

Két elvesztett cím és megannyi pálya széléről végignézett verseny után Kimi Raikkönen révbe ért: az évadzáró Brazil Nagydíjon a pontverseny harmadik helyéről nyerte meg első világbajnoki címét.

A háromszoros világbajnok osztrák visszaemlékezett a brittel való rivalizálására - szerinte a Mercedes pilótáinak csatája éppen azokat az időket idézi fel előtte.

Ayrton Senna és Alain Prost gyökeresen eltérő vezetői attitűdje szavakkal ki nem fejezhető elmérgesedéshez vezetett, amit történelemkönyvek címlapjaira illő ütközéssel koronázták meg.

Monaco felett repülő Ferrari, a pályán kívül forgó Toro Rosso és egy abszurd bokszutcai gázolás – úgy tűnik, a legújabb F1-es játékból sem maradtak ki a viccesebbnél viccesebb hibák…

Az akciókamerák terjedésével új műfaj született: a Hot Wheels nevű játék és a GoPro szerelemgyerekeként egészen zseniális videók sora került fel a világhálóra.

Kár, hogy csak virtuális... A Koenigsegg One:1 versenyautók ellen az F1-ből, az IndyCarból és a Le Mans-ból - "előadja" a Forza 6.

Az alábbi előzetes videó azt hirdeti, hogy 2017-től érkezik az Eurosport csatornáira a DR1 elnevezésű drónverseny, ami a technikai sportok világának egy teljesen új dimenzióját nyitja meg.

Olvastad már?