DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Baja Poland: Törölték az utolsó szakaszt, Holowczyc nyert

Krzysztof Holowczyc (Mini) negyedszer is győzni tudott a Baja Polanden. A lengyel pilóta és új navigátora, Xavier Panseri a négy megtartott szelektívből hármat megnyert. A második helyet Adam Malysz és Rafal Marton (Toyota) szerezte meg, a lengyel diadalt pedig Martin Kaczmarski és finn navigátora, Tapio Suominen (Mini) harmadik helye tette teljessé.


 



A Világkupa-éllovas orosz Vlagyimir Vasziljev - Konsztantyin Zsilcov duó versenye a fák között ért véget, nullázásukkal valamelyest ismét nyitottá vált a címért való küzdelem. A FIM Világkupa értékelésében a monacói Adrien Maré győzött.

 

 

A magyarok eredményeiről egyelőre nincs pontos információnk, de a Fazekas Károly - Horn Albert páros, Hangodi Zoltán és a Sebestyén Sándor - Bognár József duó is sikeresen befejezte a szelektívet, igaz, utóbbiak Toyotájának jobb elején nyomot hagyott egy agresszív fával való találkozás. Az utolsó szelektívet a heves esőzések miatt törölni kellett, amit valószínűleg nem nagyon bánnak a versenyzők, mert többen is jégpályához hasonlították a ma reggeli 73 kilométeres pályát.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: