| |
Coma Mexikóba megy motorozni
2012.05.26, szombat 08:21

A spanyol Dakar győztes motoros a KTM USA meghívásának eleget téve részt vesz a legendás észak-amerikai versenyen, a Baja 500-on.

A háromszoros Dakar Rally győztes motoros bejelentette, idén részt vesz a Mexikóban, azon belül is a Kaliforniai félszigeten, megrendezésre kerülő Tecate SCORE Baja 500-on. Coma számára nem lesz ismeretlen a terep, 2006-ban részt vett már egy hasonló rendezvényen, Kellon Walch csapattársa volt a Baja Nevada 1000-en.

„Régóta tart izgalomban a gondolat, hogy egyszer részt vegyek a Baja 500-on.” –mondta Coma. „Ez a verseny valamiért Európában nem annyira ismert, pedig ez a világ egyik legnagyobb terep-rallys kihívása. Nem szeretnék még egy lehetőséget veszni hagyni, szeretnék új dolgokat kipróbálni és ez a verseny nagyon motivál.”

Bár Coma a Dakaron idén alulmaradt francia csapattársával szemben, azonban sikerekben így sem szűkölködik, egymás után nyert két Világkupa futamot, amivel a bajnoki értékelésben is az élen áll. Természetesen a Baja 500-on is egy 450-es KTM-mel áll rajthoz.

Terep-rallye.hu


Hozzászólások:


Kapcsolódó hírek
 
Formula 1 hírek
Motoros hírek
Rali hírek
Autós hírek
AFM hírek