DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Nők és futurisztikus autók Michael Bay új filmjében

Cosmic Motors: egy azóta már Hollywood által is felkapott grafikus által megálmodott járművekből álló album ihlette Michael Bay legújabb filmjét.



A nagy költségvetésű, látványos közönségfilmekre specializálódott amerikai filmrendező, Michael Bay, aki többek közt az Armageddon, a Pearl Harbor és a legújabb Transformers-sorozat filmjeit jegyzi, az autók felé fordítja a figyelmét, bár kissé rendhagyó módon. A Variety számolt be arról, hogy Bay és a Warner Bros. egy Cosmic Motors című filmen dolgozik, melynek középpontjában futurisztikus járművek és dekoratív hölgyek állnak majd.

 

 

Az ihletet egy 2007-es album jelentette, mely annak a Daniel Simonnak a jövő járműveiről alkotott vízióit tartalmazza, akinek munkáira később Hollywood is felfigyelt, s így tervezőként szerepet kapott többek közt az Amerika Kapitány és a Feledés című szuperprodukciókban is - s nem mellesleg ő tervezte az azóta már megszűnt HRT F1-es csapatának 2011-es festését is.

 

 

A többnyire (de nem kizárólag) két- és négykerekű járművek mellé az albumban sokszor vonzó hölgyek társulnak, s úgy tűnik, ez a filmváltozatban sem lesz máshogy. Simon alkotásának természetesen nincs története, így a forgatókönyvíró, Kyle Ward minden bizonnyal szabad kezet kap majd a cselekmény megalkotásakor.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: