DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Gyorsasági (Gy)

Nagy Norbi elvitte egy körre Vogel Adriennt és György Anettet

Március utolsó hétvégéjén immáron hatodik alkalommal ismét a gyermekeké volt a főszerep a Hungaroringen. Ahol a magyar autósport képviselői a VI. örömautózáson nyújtottak életre szóló élményt beteg gyermekeknek, de ezek a körök legalább ugyanakkora boldogságot okoztak a pilótáknak is.

Késő délután, amikor elült a gyermekzsivaj, és az apróságok hazamentek a ringről, az Oxxo Energy LLT versenyzőhölgyei, György Anett és Vogel Adri, valamint az MGS Racing Team ETCC pilótája, Nagy Norbi kihasználták a lehetőséget, és köröztek egyet a pályán, de nem a megszokott felállásban.



 

Norbi elvitte a lányokat egy - egy körre.

A lányok egymás után ültek be Norbi tavalyi ETCC-s versenyautójának jobb egyébe, a Seat Leon SuperCopa SMT-be, ami erre a napra lett átalakítva (az ETCC versenyautók egy ülésesek szerk.).



 



 

"Nagyon élveztem a körözést Norbival. Az ő autója sokkal erősebb, mint a Lotus, és számos technikai megoldás más, mint az Elise-ben. Norbi nagyon gyors pilóta és jó volt látni, hogy ő miként terelgeti a gépét a Hungaroringen. Remélem legközelebb az idei autójába is beülhetek, a Cruze-ba!"- nyilatkozta Vogel Adrienn mosolyogva a kocsiból kiszállást követően.

György Anett is élményekben gazdagon szállt ki a Seatból - "Nekem is nagy élmény volt Norbi mellett ülni. Nem mentem még ilyen erős autóval, nagyon tetszett. Érdekes volt látni, hogy egy elsőkerekes autóval mennyire mások a kanyarodási technikák. Norbi remek versenyző és biztos vagyok benne, hogy idén az ETCC-ben jól fog szerepelni. Most rajtunk a sor, hogy megmutassuk neki mi, mit tudunk." - mondta vidáman a Lotus Cup versenyzője.



 



 

Anett és Adri is megmutatták, hogy mire képesek a nők egy verseny autó, a Lotus Elise volánja mögött. Igaz Norbit "kiskanállal" kellett betenni az autóba, de a végén nevetve nyilatkozta, - " A lányok nagyon ügyesek és jól vezetnek, nemcsoda hogy versenyeznek. Jól ötvözik a gokartos és az autós stílust, hiszen az autó sem sokkal nagyobb, mint egy gokart!"



 

Nagy Norbi húsvét hétvégéjén áll legközelebb rajthoz az ETCC paul ricard-i futamán, Chevrolet Cruze S2000 -es autójával, az MGS Racing Team színeiben. Adrit és Anettet, pedig május 18-án láthatja majd először versenyezni a közönség az oschersleben-i DTM, betétfutamaként megrendezett LLC szezonnyitón.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: