DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
F1

Grosjean és Maldonado a Hungarian Heroes ellen

A Lotus Forma 1-es csapatának két pilótája Romain Grosjean és Pastor Maldonado ellen küzdött Bende Adrienn a Lotus Ladies Cup versenyzője, aki Michelisz Norberttel alkotta a Hungarian Heroes elnevezésű csapatot.

Az autóversenyzők most nem száguldoztak, hanem reflexeiket és koordinációs képességüket tették próbára a pilóták által kedvelt BATAK gépen csütörtök este egy dunai hajó fedélzetén. A játék lényege, hogy a különböző pontokon felvillanó fényeket minél gyorsabban "leüssék".



 

"Különleges este volt, hiszen miközben Budapest gyönyörű látványosságai mellett suhantunk a Dunán, keményen koncentrálni kellett, hogy ne maradjunk szégyenben a Lotus Forma 1-es pilótái ellen. Azt hiszem Michelisz Norbival jó csapatot alkottunk, hiszen végül 179-179-es döntetlent értünk el. Nem volt egyszerű a feladat, mert a lemenő nap fényében sokszor alig lehetett látni a BATAK lámpáit. Ettől függetlenül nagyon jó móka volt." - mondta mosolyogva Bende Adrienn.



 



 

"Én már lassan a két hét múlva sorra kerülő szlovákiai Lotus Ladies Cup futamokra koncentrálok, de természetesen ezen a hétvégén kimegyek a Hungaroringre és szurkolok majd Maldonadonak, akit már évek óra ismerek. Bízom benne, hogy a csapat jól szerepel majd a technikás magyar pályán, hiszen itt kevésbé számít a motorerő. Remélem, hogy a két Lotus pilótával még találkozom vasárnap este, a Buddha Bár Hotelben rendezendő partin, ahol a Lotus Ladies Cup összes versenyzője ott lesz, hiszen a Forma 1-es pilóták már tavaly is nagyon szívesen buliztak a lányokkal."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: