DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 18. csütörtök
Tereprali (TR)

Adrienn-Gombi Kupa: Zapletalék fölényes győzelme

A Zapletal - Bartlomiej páros nyerte a Tereprali Országos Bajnokság 2014-es szezonjának negyedik versenyét, a domonyi Adrienn-Gombi Kupát.

A Miroslav Zapletal - Boba Bartlomiej kettős nyerte a Tereprali Országos Bajnokság 2014-es szezonjának negyedik versenyét, a domonyi Adrienn-Gombi Kupát. A hummeres egység mind az öt szakaszt az első két hely valamelyikén zárta, így kétség sem férhetett elsőségükhöz. A cseh világklasszis és lengyel partnere majdnem egy perccel előzte meg a legjobb magyar kettőst, a Cargo Racing Toyota Hiluxszal versenyző párosát, Fekete Antalt és Tóth Györgyöt.



 



 

A harmadik helyre a két szakaszt is nyerő Fodor Imre - Németh Gergely páros futott be a Ford Rangerrel, akik ezüstérme a második gyorsaságin úszott el, ahol majd három percet kaptak az ezen a szakaszon elsőként leintett Feketééktől, többet, mint amennyivel végül elmaradtak tőlük az összesítésben. A negyedik helyen a cseh Tomas Ourednicek - Pavel Vaculik páros ért célba, mindössze két másodperccel lemaradva Fodoréktől, Korda Erik és Nyírfás Julianna pedig legjobb nissanosként az ötödik pozícióban zárta a versenyt.



 

A TH kategória legjobbja Lovász György és Balda László lett a GTA Motorsport Toyota Land Cruiserrel, magabiztosan, mind az öt szakaszt megnyerve, míg a motorosok közt a yamahás Hodola Richárd zárta az első helyen a versenyt, csupán egyetlen szakaszt veszítve el - egyetlen másodperccel.



 

Az Adrienn-Gombi Kupa végeredménye:

1. ZAPLETAL Miroslav, BARTLOMIEJ Bob (EVO VII) 1:20:45
2. FEKETE Antal, TÓTH György (Toyota Hilux) +00:57
3. FODOR Imre, NÉMETH Gergely (Ford Ranger) +03:36
4. OUREDNICEK Tomas, VACULIK Pavel (Hummer H3 Evo1) +03:38
5. KORDA Erik, NYÍRFÁS Julianna (Nissan Qashqai) +05:32

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: