DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Sajtóhírek szerint Schumacher már a hangokra is reagál

Újabb biztató hírek láttak napvilágot a kómában fekvő Michael Schumacherrel kapcsolatban - hangsúlyoznunk kell, hogy az értesüléseket hivatalosan nem erősítették meg.

A bő három hónapja kómában fekvő Michael Schumacherről tegnapelőtt a korábbiakhoz képest jóval pozitívabb híreket közölt Sabine Kehm: a menedzser elmondása szerint Schumacher pillanatokra már eszméleténél van, az ébredés fázisába lépett. A közleményt általános öröm fogadta a bahreini paddockban, s ha hinni lehet a sajtónak, nem is alaptalan a bizakodás.



 



 

A La Gazzetta dello Sport arról számolt be, hogy Schumacher szemmozgása is biztatóbb a korábbiaknál, a Bild pedig azt is tudni véli, hogy a hétszeres bajnok legenda már hangokra is reagál. Még egyszer le kell szögeznünk, hogy ezek nem megerősített értesülések, viszont az kétségtelen, hogy a családhoz közel álló egykori pilóta, Jean Alesi nyilatkozata is arra utal, hogy joggal bizakodhatunk Schumacher felébredésében.



 

"Michael eleinte csak a fájdalomra reagált, például amikor megcsípték, ám ez a test öntudatlan reakciója is lehet" - mondta Alesi a Speed Weeknek. "A legutóbbi látogatásom során viszont úgy tapasztaltam, hogy valami elkezdett megváltozni. Azt éreztem, hogy a család megkönnyebbült, és örül a dolgok alakulásának. Ez mesés dolog, persze az életbe visszavezető út még mindig hosszú..."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: