DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Bajnokesélyesek: Hamilton és Rosberg fej-fej mellett

Az egyik legnagyobb online fogadóirodánál pontosan ugyanakkora a két versenyző esélye a bajnoki címre - s az is kiderül az összeállításból, kit taksálnak a legtöbbre Szingapúrban.

Az időmérő edzés legnagyobb esélyese Lewis Hamilton a fogadóirodáknál, pole-pozíciója valószínűbb, mint az, hogy nem ő szerzi a pole-t: előbbire 1,75-ös, utóbbira 1,95-ös szorzóval fogadhatunk. A második helyen természetesen csapattársa, Rosberg (2,5) következik, majd jön a két Red Bull, Vettel és Ricciardo (12-12). Bottas pole-ja 26-szoros, Alonsóé és Massáé 41-szeres, Raikkönené és Buttoné 81-szeres, míg Kevin Magnussené 101-szeres összeget fizet.



 



 

A futamgyőzelemmel kapcsolatban egészen hasonló a helyzet, legalábbis ami a sorrendet illeti. Hamilton győzelme éppúgy 1,75-szörös pénzt fizet, mint pole-ja, majd jön Nico Rosberg 2,75-tel. A két Red Bull (Ricciardo: 12, Vettel: 17), Bottas (21), Alonso (31) és Massa (41) követi őket, Raikkönen szorzója már 101-szeres, a két McLarené pedig még nagyobb. A Mercedes mint csapat futamgyőzelmére szintén lehet fogadni, ám a nyeremény mindössze 1,15-szöröse a befizetett összegnek.



 

A konstruktőri világbajnoki címre viszont már nem lehet, ellenben az egyénivel, ahol jelenleg teljesen ugyanakkora esélyt tulajdonítanak a két versenyzőnek: Hamilton és Rosberg szorzója egyaránt 1,91. A többiek esélye pusztán elméleti: Ricciardo 51-szeres, Vettel és Bottas 251-szeres, Alonso 301-szeres szorzóval következik mögöttük.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: