DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Rali

Salakra fel, avagy porolj, ha tudsz!

Ismét KZ Invest Kupasorozat a debreceni Salakmotorpályán!

A tavalyi sikeres autó versenysorozat, 2014-ben is megrendezésre kerül, amelyet első ízben a debreceni salakmotorpályán bonyolítanak le a szervezők.



 

A kupasorozat előreláthatólag a debreceni salakmotorpályán, a nyíregyházi autópiac területén, illetve a kabai cukorgyári rakodóterületen kerül megrendezésre.



 



 

Időpontok:

március 16, május 10, június 22, augusztus 19, szeptember 14, és október 26.-án lesz a 5 verseny.



 

A KZ Invest kupasorozat első fordulóján az időjárás remélhetőleg kegyeibe fogadja a versenyzőket, és kilátogató nézőket egyaránt. Az eső sem jelent akadályt, hiszen a csúszós oválon még látványosabb a verseny.



 

A versenyzők már jelentkezhetnek az első fordulóra, viszont a borzasztó nagy érdeklődés, az idén sem fog elmaradni, hiszen ez lesz a keleti régió első autós megmozdulása.



 

A szervezők 120 indulóban maximálták meg a résztvevők számát, ami előreláthatólag a több éves tapasztalat alapján biztosan be is fog telni.



 

Itt a salakoválon egyébként az idei évben, még két alkalommal fogják szórni a salakot az autósok.



 

A rallye elitjéből is várunk több versenyzőt, komoly versenyautókkal, viszont a farhajtásos autók fogják a legnagyobb látványt nyújtani.



 

A nevezés megkezdődött és az idei évben annyi változást vezettünk be, hogy lesznek szorzós versenyek az év végi holtversenyek elkerülése végett illetve a BMW -ket és a Ladákat külön is fogjuk értékelni a bajnokság minden futamán. - nyilatkozta Soós Szabolcs szervező.



 

A jelszó tehát salakra fel!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: