DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Tereprali (TR)

Fábián Racing - Optimista csapat

A Fábián Racing versenyzőpárosait senkinek nem kell bemutatni. Ők azok, akik minden versenyre optimistán érkeznek, és ennek szellemében jól is érzik magukat. A változásokhoz rugalmasan alkalmazkodnak, számukra csak az a fontos, hogy minél több versenyen részt tudjanak venni, és évről-évre elmondhassák magukról, hogy fejlődtek.
A csapat felállása változatlan marad a 2014-es versenyszezonban. Fábián Daninak továbbra is Oláh Róbert diktálja majd a tempót, míg Fábián Donátnak Treitl Tamás. A holt időszakban sajnos nem nagyon volt lehetőségük versenyezni, de azért azt a kevés havat, ami télen megörvendeztette a Ladásokat, természetesen ők is kihasználták. A versenyautók átestek a revízión, mindkét motor szét volt szedve, úgyhogy teljes mértékben szükségük van tréningre, amire hétvégén a II. MAFI emlékversenyen, Királdon sort is kerítenek.

 

"Számunkra mindennél fontosabb, hogy a lehető legtöbb rali túra futamon rajthoz tudjunk állni. Az autón reményeink szerint nem fog múlni, mint ahogy rajtunk sem, tehát igazából úgy gondoljuk, hogy minden adott az idei évben, hogy minél előrébb végezzünk a kategóriánkban". - mondta Donát.

 

Mindkét navigátor hasonló lelkesedéssel várja a rali túra szezon kezdetét, még a változások ellenére is. "Annyira ki vagyunk már éhezve a versenyre, hogy ha a Balatont kellene menet közben átúszni, még az is beleférne, csak versenyezhessünk már végre". - mondta nevetve Treitl Tamás. Robi hasonlóan vélekedett a versenyzéssel kapcsolatosan. "Kíváncsian várjuk a szezont, ha az az ára a normális versenyeknek, hogy "lövöldözni" kell, akkor ezt tesszük, ha fekvőtámaszokat kell nyomni menet közben, akkor meg azt csináljuk". - jelentette ki Robi teljes komolysággal. A navigátorok elmondása szerint egy szuper hétvégének néznek elébe. A pilótáik fejlődőképesek, verseny alatt csakis a pályákra koncentrálnak, és minden mást kizárnak az adott hétvégén. Ennek remélhetőleg meglesz idén az eredménye, és bíznak benne, hogy helyreáll a rend a raliban, és minden az elképzeléseik szerint alakulnak majd.

 

  Dani és Donát a navigátoraikkal együtt a legnagyobb optimizmussal, és elszántsággal állnak hétvégén a rajthoz. Az összhang a csapataikon belül nagyon nagy, a szervizháttér tökéletes, tehát nem is vágyik a testvérpáros másra, minthogy 2014-ben jó versenyeket, jó eredményekkel tudhassanak maguk mögött.
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: