DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 18. csütörtök
Tereprali (TR)

Zajlik az élet a HQ Racingnél

Sűrű mostanság a HQ Racing programja: még el sem ült a por a HunGarian Baja után, de Hangodi Zoltán és a Yamaha HQ Buggy hétvégén már a Világkupa lengyel futamán áll rajthoz. A két verseny között pedig még egy különleges teszt is szerepelt az étlapon"

"Egész héten dolgoztunk az autó felkészítésén, úgyhogy reméljük, jól fogja bírni a lengyel verseny kihívásait. Közben viszont szerdán egy teljesen másféle járgánnyal teszteltem: most először vezethettem a ralikrossz autómat, amellyel jövő hétvégén már versenyezni is fogok. Nagyon élveztem, szuper az autó, igazi eufória volt vezetni, de gyakorlatilag a ralikrossz tesztről indulunk a lengyel versenyre" - mondta el Hango.



 



 

A Baja Polandre a német-lengyel határ közelében fekvő Szczecinben és környékén kerül sor. A mezőny pénteken délután egy 8 kilométeres prológgal melegít, ezt szombaton két 192 kilométeres, vasárnap két 65 kilométeres szelektív követi. A közel 800 kilométeres össztávú Világkupa-futam vasárnap este ünnepélyes díjkiosztóval zárul.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: