DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Ricciardo: Mindent kihoztam az autóból

A Kínai Nagydíj esős időmérő edzésen a Red Bull istálló fiatal ausztrál pilótája a csapattársát a bajnoki cím védőjét, Sebastian Vettelt, és a ponttáblázatot vezető Nico Rosberget legyőzve a 2. helyet szerezte meg a holnapi futamra.

Bár Lewis Hamilton legyőzésére nem volt esélye Ricciardónak a fiatal ausztrál azonban ennek ellenére elégedett az időmérőn mutatott teljesítményével, és úgy érzi, hogy a holnapi futamra is sikerült a lehető legjobban felkészülnie a csapatnak.

"Nem tudtam volna már semmi extrát sem kihozni az autóból az utolsó körömben, mindent kihoztam, amit csak tudtam, elégedett vagyok és ennek a jutalma egy első sor holnapra" - nyilatkozta Ricciardo. "Nem pihenhettem ma, de végül megcsináltam. Úgy érzem, hogy készen állok egy jó eredményre. Tudom, hogy ez sohasem könnyű, de felkészültem a holnapi harcra, és meg is ragadom majd ennek a lehetőségét."



 



 

Ricciardo a következő futamoktól is újabb előrelépéseket remél "Őszintén jobban nem is tudtam volna beilleszkedni a csapatba, nagyon gyorsan otthon éreztem magamat és ez segített. Igazán élvezem a vezetést és ezt az eredmények is mutatják. Nagyon elégedett vagyok. A csapat csökkentette a lemaradását az élmezőnyhöz képest, így mindene gyes futamon jobbak leszünk."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: