DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Túraautó

Megújította együttműködését a Puma és BMW Motorsport

A Puma bejelentette, hogy több évre meghosszabbította a szerződését a világ egyik vezető motorsport márkájával, a BMW Motorsporttal. Az új megegyezés alapján továbbra is a PUMA lesz a csapat hivatalos ruházati beszállítója a motorsport versenyeken, úgy mint a német DTM-en vagy az olyan rangos, hosszú távú versenyeken, mint az amerikai 24 órás Daytona futam.

Az új megállapodás értelmében a Puma egyben a BMW Motorsport hivatalos és kizárólagos licenszpartere is a lábbelik, a ruházat és a kiegészítők terén. A lincensz-szerződés alapján a Puma világszerte megkapja a jogokat a lifestyle, a rajongói és a replika termékek gyártására a fenti kategóriákban.

 

Mint hivatalos ruházati beszállító, a Puma márkajelzése megjelenik valamennyi BMW Motorsport versenyautón és a BMW Motorsport technikai csapatának ruházatán is. A BMW versenyzők - köztük a DTM-bajnokkal, Marco Wittmannal és az amerikai Andy Priaulx-lal - a legújabb, tűzálló technológiával gyártott Puma versenyruházatban állnak majd a pályára.

 

A BMW Motorsport a Puma legrégebbi partnere a motorsport területén: együttműködésük 2004 óta tart, amikor is a Puma betársult a BMW Williams Forma 1 csapatához. A BMW 2012-es nagy visszatérése után a Puma ismét a márka mellé állt, hogy újabb sikeres együttműködést építsenek ki.

  Björn Gulden, a Puma vezérigazgatója elmondta: "œAmióta a BMW 2012-ben visszatért a DTM-be, az egyik legsikeresebb motorsport-csapat, és nagyon örülünk, hogy folytatódik velük az együttműködés. A BMW Motorsport továbbra is az egyik kulcsfontosságú eleme a sportmarketing portfóliónknak, egyre növekvő kereskedelmi potenciállal, főként a globális licensz-megállapodásnak köszönhetően. Miközben folytatjuk a küldetésünket, hogy a leggyorsabb sportmárka váljon belőlünk a világon, nagyon boldogak vagyunk, hogy megújítottuk ezt az együttműködést."  

Jens Marquardt, a BMW Motorsport igazgatója így nyilatkozott: "œNagy megelégedésünkre szolgál, hogy folytatódik a közös munka a Puma-val, főleg most, amikor a márka új jelszava a Forever Faster. A BMW Motorsport és a Puma mindig is jól tudott együttműködni, nyilvánvaló az összhang a két márka között. A Puma globális sportmárkaként egyértelműen a legjobb választás számunka, mind a versenyzőink ruházatát, mind a BMW Motorsport által ihletett lifestyle termékeket tekintve."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: