DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Megjelent A Forma-1 krónikájának füzet formátumú kiegészítése

Frissített tartalommal ismét megvásárolható A Forma-1 krónikája című könyv. A sport történetének összefoglaló kötete kiegészült az elmúlt öt év eseményeivel, frissített statisztikákkal és Michael Schumacher életrajzával.

A Forma-1 krónikája sokak számára ismert kiadvány, amely részletesen bemutatja és feldolgozza az autóversenyzés csúcskategóriájának történetét az 1950-es kezdéstől napjainkig. A több mint 500 oldalas könyv először a 2008-as szezont követően került az üzletekbe az addigi 59 év leírásával.



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 

(A bővítmény füzet külön is megvásárolható 990 Ft-os áron.)



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 

Ám ahogy telt az idő, az F1-ben új győztesek, új sztorik születtek, amelyek által még tovább színesedett a sport eddig is élénk történelme, ezért a kiadó úgy döntött, kiegészíti a könyvet, külön füzetben mellékelve hozzá a 2009 és 2013 közötti eseményeket.



 



 

A füzet az elmúl öt szezon összefoglalója és eredményei mellett frissített statisztikai adatbázist is tartalmaz, valamint hosszan áttekinti a sport máig legsikeresebb pilótájának, a hétszeres világbajnok Michael Schumachernek a pályafutását, aki szenzációs bemutatkozását, dominanciáját és visszatérését követően 2013 végén síbaleset következtében súlyos fejsérülést szenvedett.



 

A sport 64 évét bemutató A Forma-1 krónikája a csatolt melléklettel együtt megvásárolható az Autósport és Formula Magazin webshopjában. Ára 4490 forint.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: