DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Montoya öt körön át bírta nézni a Kínai Nagydíjat

Nincs megelégedve a Formula-1 jelenlegi helyzetével Juan Pablo Montoya, aki elmondása szerint nézni sem tudta, ami most zajlik a pályán.

Az egykori Formula-1-es versenyző, a NASCAR-ból idén korábbi nagy sikerei "helyszínére", az IndyCarba visszatérő Juan Pablo Montoya elmondása szerint megpróbálta megnézni az idei Kínai Nagydíjat, de csak néhány percig bírta, amit látott: "öt körön át néztem, aztán kikapcsoltam" - mondta a hétszeres futamgyőztes az Auto Motor und Sportnak.



 



 

Montoya nem élvezte a versenyt, s nem csupán a hangok miatt (bár szerinte ez is hagy kívánnivalót maga után), ám a legfőbb baja az volt vele, hogy nem találta kellően izgalmasnak azt, szerinte az IndyCar sokkal érdekesebb: "Ennek semmi köze a szabályváltozásokhoz, a Formula-1 mindig a technikáról szól."



 

"A versenyző túlságosan is az autótól függ. Tényleg azt hiszik, hogy Alonso és Vettel elfelejtett vezetni? Ez egyszerű balszerencse mindenki számra, aki nem a Mercedesnél vezet. És ez idén már nem is fog változni" - mondta a kolumbiai, akinek egyelőre igen felemásan sikerült a visszatérése, hiszen egy kiváló Long Beach-i 4. hely mellett egy szürke futamot és egy kicsúszást tud egyelőre felmutatni.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: