DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

2013-as GP-kvíz - Nagydíjak előtti tudáspróba: Brazília

Mennyire vagy F1-es szakértő? A Formula.hu segítségével most választ kaphatsz erre a kérdésre. Nincs más dolgod, mint felelni az éppen aktuális nagydíjjal kapcsolatos kvíz-kérdésekre a futamok végéig és amellett, hogy tudásod is felmérheted, még ajándékokat is nyerhetsz. A játék az Ausztrál Nagydíjjal indult és a Brazil Nagydíjjal ér véget.

A melbourne-i futam hetén indult a Formula.hu legújabb kalandja. Amennyiben felmérnéd Forma-1-es tudásodat, vagy csak tesztelnéd azt, vár téged az oldal kvízjátéka. Ne habozz hát, hiszen szakértelmed próbájára mindössze egy hét áll rendelkezésedre, persze 19 alkalommal.  A játék legújabb fordulója 2013. november 19-től november 24-ig tart, majd a következő nagydíj előtt ismét kezdetét veszi és így jutunk majd el egészen Interlagosig. Már az is érték, hogy pallérozhatod elméd, de természetesen a Formula.hu ajándékokról is gondoskodik.

A játékot a Formula.hu Facebook oldaláról érhetitek el, a fényképek ikon melletti képre, vagy IDE kattintva.

Az aktuális nyerteseket mindig a futam utáni napokban sorsoljuk ki a szerkesztőségben. A játékban elért eredmény nem mérvadó, csak a részvétel számít. A nyerteseket e-mailben értesítjük.

1. díj: 1 éves előfizetés az Autósport és Formula Magazinra
2. díj: Féléves előfizetés az Autósport és Formula Magazinra
 
3. díj: Simon Weber: Ezüstnyilak könyv

Az ajándékok tárgya a szezon haladtával változhat.

Sok sikert és élvezetes tanulást kíván az Autósport és Formula Magazin, valamint a Formula.hu szerkesztősége!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: