| |
Ahogy a legendák születnek
2012.07.10, kedd 11:50

Újabb játék indul útjára a Formula.hu Facebook oldalán „Ahogy a legendák születnek” címmel. A játék 2012. július 10-től, 2012. július 19-ig tart. Eredményhirdetés július 20-án várható.

A 10 napos játék során, a résztvevők kvízkérdéseket kapnak a Johnnie Walker TM-el, valamint a Forma-1-el kapcsolatban. A feltett kérdésekre egyetlen jó válasz érkezik, de a játékban elért eredmény nem befolyásolja a nyerési esélyeket. A játék kapcsán naponta egy palack Johnnie Walker Gold Label talál gazdára, a fődíj pedig egy páros Club ülő jegy a 2012-es Formula-1-es Magyar Nagydíjra.

A nyerteseket e-mailben értesítjük, melyben pontos tájékoztatást kapnak a nyeremény átvételének feltételeiről, helyszínéről, határidejéről. A nyertes által megadott személyes adatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, e-mail cím elírás, stb.) a szervező, vagyis a Beta Press Kft. semmiféle felelősséget nem vállal.

Játékmenet:

A játék maga rendkívül egyszerű. Csupán like-olni kell a Formula.hu Facebook oldalát (amennyiben ezt korábban még nem tették meg), majd a felső menüsorban (ahol a fényképek, rajongók is megtalálhatóak) rákattintani az „Ahogy a legendák születnek" alkalmazásra. Miután a felhasználók ezt is like-olták, már csak rá kell irányítani a kurzort, a naptár aktuális napjára, kattintani és válaszolni a feltett kérdésre. 

(A kérdések pontos megválaszolásához a Johnnie WalkerTM Facebook-oldalához csatlakozó játékosok hasznos és érdekes információkhoz juthatnak.)

Kik vehetnek részt a játékban?

A játékon azon Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személyek, felhasználók vehetnek részt, akik csatlakoztak a Formula.hu Facebook oldalához.

Kik nem vehetnek részt a játékban?

A játékban nem vehetnek részt a szervező és a Facebook-oldalt kezelő Isogreen Consulting Kft. alkalmazottai.

INDULJON A JÁTÉK...

Formula.hu


Hozzászólások:


Kapcsolódó hírek
 
Formula 1 hírek
Motoros hírek
Rali hírek
Autós hírek
AFM hírek