| |
Közös tippjáték: Európa Nagydíj
2012.06.21, csütörtök 08:29

A Formula.hu és az AV Planet elektronikai webáruház közös játéka értékes nyereményeket garantál minden egyes Formula-1-es nagydíj alkalmával, év végén pedig egy extra meglepetést is kínál. Mindenképpen megéri velünk játszani!

A Formula.hu és az AV Planet jóvoltából már nem csak azért éri meg nézni a Forma-1-et, mert a száguldó cirkusz remek szórakozást, valamint izgalmas kikapcsolódást nyújt a versenyhétvégeken. A 2012-es idényre meghirdetett játékunkon ugyanis minden F1-es nagydíjat követően kisorsolásra kerül egy WayteQ X850-es navigációs rendszer.

Részletek a készülékről itt olvashatóak: http://www.avplanet.hu/catalog/product/view/sku/X850

Az első hét versenyt követően már gazdára talált hét GPS. Ha Ön szeretné megszerezni a nyolcadikat, akkor nincs más dolga, mint megjósolni a következő nagydíj versenyének első három helyezettjét. A tippeket a szombati időmérő edzés kezdetéig (2012. június 23. 13.55) kell eljuttatni a Formula.hu szerkesztőségének alábbi címére:

levelezes@formula.hu

A nyereményekre minden, a játékban résztvevő személy sikerrel pályázhat. Nincs szükség rá, hogy helyesen tippeljen, elég a részvétel is. A sorsoláson azonban csak azok vehetnek részt, akik tippjeik elküldése mellett egy plusz kérdésre is helyesen válaszolnak, amely nagydíjanként változik.

Az év végi fődíjra azok esélyesek, akik minden egyes feltett kérdésre helyesen válaszoltak, valamint a 20 versenyből 15-re elküldték tippjeiket az első három helyezettet illetően. Megéri figyelemmel követni a játékot, hiszen a szezonzáró, Brazil Nagydíjat követően vagy egy iPad, vagy egy Samsung Galaxy táblagép legújabb modellje kerül kisorsolásra, attól függően, hogy a nyertes melyik márkát preferálja.

Várjuk tehát a tippet az Európa Nagydíj dobogós helyezettjeire, illetve a választ a következő kérdésre:

ÖSSZESEN HÁNY DARAB FOCI EB CSOMAGGAL KEDVESKEDIK AZ AVPLANET.HU A VÁSÁRLÓKNAK?

(Segítséget az avplanet.hu oldalon találhatnak olvasóink.)

Már nincs sok idő szombat reggelig, nem éri meg habozni!

Sok szerencsét és jó szórakozást kíván a Formula.hu és az AV Planet!

Formula.hu


Hozzászólások:


Kapcsolódó hírek
 
Formula 1 hírek
Motoros hírek
Rali hírek
Autós hírek
AFM hírek