| |
Közös tippjáték: Spanyol Nagydíj
2012.05.08, kedd 09:16

A Formula.hu és az AV Planet elektronikai webáruház közös játéka értékes nyereményeket garantál minden egyes Formula-1-es nagydíj alkalmával, év végén pedig egy extra meglepetést is kínál. Mindenképpen megéri velünk játszani!

A Formula.hu és az AV Planet jóvoltából már nem csak azért éri meg nézni a Forma-1-et, mert a száguldó cirkusz remek szórakozást, valamint izgalmas kikapcsolódást nyújt a versenyhétvégeken. A 2012-es idényre meghirdetett játékunkon ugyanis minden F1-es nagydíjat követően kisorsolásra kerül egy WayteQ X850-es navigációs rendszer.

Részletek a készülékről itt olvashatóak:http://www.avplanet.hu/catalog/product/view/sku/X850

Az első négy versenyt követően gyorsan gazdára is talált négy GPS. Ha Ön szeretné megszerezni a ötödiket, akkor nincs más dolga, mint megjósolni a következő nagydíj versenyének első három helyezettjét. A tippeket a szombati időmérő edzés kezdetéig (2012. május 12. 14.00) kell eljuttatni a Formula.hu szerkesztőségének alábbi címére: levelezes@formula.hu.

A nyereményekre minden a játékban résztvevő személy sikerrel pályázhat, nincs szükség rá, hogy helyesen tippeljen, elég a részvétel is. A sorsoláson azonban csak azok vehetnek részt, akik tippjeik elküldése mellett egy plusz kérdésre is helyesen válaszolnak, amely nagydíjanként változik.

Az év végi fődíjra azok esélyesek, akik minden egyes feltett kérdésre helyesen válaszoltak, valamint a 20 versenyből 15-re elküldték tippjeiket az első három helyezettet illetően. Megéri figyelemmel követni a játékot, hiszen a szezonzáró, Brazil Nagydíjat követően vagy egy iPad, vagy egy Samsung Galaxy táblagép legújabb modellje kerül kisorsolásra, attól függően, hogy a nyertes melyik márkát preferálja.

Várjuk tehát a tippet a Spanyol Nagydíj dobogós helyezettjeire, illetve a választ a következő kérdésre:

AZ AVPLANETTŐL VALÓ VÁSÁRLÁS ESETÉN MENNYIBE KERÜL EGY TELEVÍZIÓ KISZÁLLÍTÁSA?

(Segítséget az avplanet.hu oldalon találhatnak olvasóink.)

Már nincs sok idő szombat délutánig, nem éri meg habozni!

Sok szerencsét és jó szórakozást kíván a Formula.hu és az AV Planet!

Németvári - Formula.hu


Hozzászólások:


Kapcsolódó hírek
 
Formula 1 hírek
Motoros hírek
Rali hírek
Autós hírek
AFM hírek