| |
Közös tippjáték: A harmadik GPS is gazdára lelt
2012.04.16, hétfő 10:45

A Formula.hu és az AV Planet outlet közös tippjátéka az idény elején vette kezdetét az Ausztrál Nagydíj alkalmával és természetesen a Maláj Nagydíjon és legutóbb, a Kínai Nagydíjon is folytatódott. A feladat az volt, hogy a résztvevők megtippeljék a futam dobogós helyezettjeit, valamint helyesen válaszoljanak egy, a szerkesztőség által feltett egyéni kérdésre.

A sorsolásban azonban mindenki részt vett, függetlenül attól, hogy helyesen tippelt-e meg a hármas befutót. Kötelező kritérium egyedül az volt, hogy helyes válasz érkezzen a feltett kérdésre, mely a következő volt:

AZ ORSZÁGBAN HÁNY PICK PACK ÁTVÉTELI PONTON JUTHATNAK HOZZÁ AZ AV PLANET ÜGYFELEI AZ ÁLTALUK MEGRENDELT ÁRÚHOZ?

A helyes válasz: 224 átvételi pont

A helyes választ adók közül Liptai Nikolett - tatai játékos nevét húztuk ki a kalapból. Nyereménye egy WayteQ X850-es navigációs rendszer -http://www.avplanet.hu/catalog/product/view/sku/X850 - mely postai úton kerül új tulajdonosához.

A játék negyedik fordulója a héten veszi kezdetét, a részletekkel hamarosan jelentkezünk. Azok, akik tippeltek és a kérdésre is helyes választ adtak, eséllyel pályázhatnak az év végi fődíjra is.

Gratulálunk a nyertesnek!

Formula.hu


Hozzászólások:


Kapcsolódó hírek
 
Formula 1 hírek
Motoros hírek
Rali hírek
Autós hírek
AFM hírek