DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Tereprali (TR)

Hango négy helyet javított

Négy helyet javítva már az ötödik az abszolút értékelésben Hangodi Zoltán és a Klement Mosquito az Adrenalin Kupa leghosszabb napja után.
Bár korántsem volt tökéletes napja, négy helyet javítva az ötödik pozícióba jött fel Hangodi Zoltán a nagykállói Adrenalin Kupa szombati versenynapján. A HQ Racing pilótája végig egyenletesen autózott annak ellenére, hogy a napot kisebb műszaki problémák tarkították.

 

"A hosszú gyorson és az azt követő rövidebb pályán nagyon rossz volt az időm. Szorul a difim és eltört egy rugóm, az autó jobb eleje lejjebb van 3-4 centivel, szóval már az is eredmény, hogy be tudtam jönni. ötödik helyen állok, de nem örülök neki, mert sokkal jobb helyen is lehetnék, ha nem lennének a műszaki gondok. Ráadásul a difivel nem tudunk holnapig mit kezdeni. Teljesen új, szorul benne a sperr, ezt csak otthon fogjuk tudni orvosolni"

 

Vasárnapra négy szelektívet jelöltek ki a szervezők, a versenyzők ezúttal is a szombaton már megismert 25 illetve 56 kilométeres pályán száguldanak két-két alkalommal. Az Adrenalin Kupát ünnepélyes díjkiosztó zárja 16 órakor.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: