DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Tereprali (TR)

A Dél-Nyírségbe készül a 4x4 Hungary párosa

Egy hónappal a Tereprali Világkupa magyarországi futamán elért kiváló eredmény után szeptember 19-21-én a Dél-Nyírségben, Nagykálló környékén az Adrenalin Energiaital Kupával folytatódik a szezon Fodor Imre és navigátora, Mesterházi Márk számára.

Szeptember 19-21-én Nagykállóban, az Adrenalin Energiaital Kupával folytatódik a tereprali szezon a Fodor Imre - Mesterházi Márk páros és a Ford Ranger számára. A színtér emlékezetes Fodor Imre számára, hiszen tavaly tavasszal többéves kihagyás után itt ült először versenyautóba, s az akkor idénynyitóként szereplő helyszín volt a végül bajnoki címig vezető út első állomása. A dél-nyírségi pályák a legjobbak közé tartoznak a magyar bajnokságban, s bár a sár alaposan megnehezítheti a versenyzők dolgát, a pilóta ismét élvezetes versenyre számít Nagykálló környékén.

 

"Nagyon jó emlékeket őrzök Nagykállóról, mindenhol nagyon barátságosak voltak velünk, és sokan látogattak ki a szervizparkba és a pályákra is. Versenyzőként ezt mindig jó érzés látni. Az autót a HunGarian Baja után teljesen szétszedtük, átesett az ilyenkor szokásos karbantartáson, de ezen kívül nem volt vele más dolgunk. Ami a bajnokságot illeti, most a harmadik helyen állunk, de elég nagy a hátrányunk, azt hiszem, a címvédésre már csak matematikai esélyünk van. Szerintem a nagykállói pályák fekszenek majd nekünk és a Fordnak is, remélem, jót versenyzünk majd!" - fogalmazott a címvédő.

 

Az Adrenalin Energiaital Kupa programja pénteken reggel az adminisztratív és gépátvétellel indul, majd délután négy órától a Szabadság téren kerül sor az ünnepélyes rajtceremóniára, melyet egy 6 kilométeres prológ követ. Szombaton öt, vasárnap újabb négy szelektív vár a mezőnyre, a több mint 450 km össztávú viadal vasárnap délután ünnepélyes díjkiosztóval zárul.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: