DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Tereprali (TR)

Vigyázz, Nagykálló! Jövünk!

Az elmúlt hetekben a Sólyom Teamnél gyökeres változások következtek be a támogatók körében. A főszponzor elvesztése sem szegte azonban kedvét a Sólyom Olivér - Galbács Mátyás versenyzőpárosnak, és a várva-várt nagykállói futamon teljes erőbedobással fognak küzdeni a bajnoki pontokért. A csapat lelkesen készül az év versenyének ígérkező megmérettetésre.

Sólyom Olivér: Az előző futamot kénytelenek voltunk kihagyni, mert már a versenykiírás tükrözte a várható felelőtlen lebonyolítást, és nem akartunk bajt magunknak. Sajnos a szakágban hatalmasak a gondok, és most itt van még a főtámogatónk elvesztése is. Nehéz időszak ez nekünk és a magyar terep-rallynak. Az viszont nagyon felvillanyoz, hogy idén is versenyezhetünk Nagykállón és környékén. Nagyon szeretjük Mészáros Sándor főrendező "agymenéseit" a verseny pályavezetésével kapcsolatban. Eddig minden évben meg tudott lepni minket. Gondolom, ez idén sem lesz másként. Ráadásul Nagykállón évről évre tömegeket mozgatunk meg. Nem véletlenül. Az autóverseny kábítószer, és mi vagyunk a dílerek! Senki se féljen, ígérem, szállítjuk az adagot."

 

 



A Sólyom Team szeretettel vár mindenkit 2014. szeptember 19-21-én a pályák mellett, és persze a verseny szervizterületén, a Korányi Frigyes Gimnázium udvarán (4320 Nagykálló, Vasvári Pál u. 3.)

 

Videó: