DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Gyorsasági (Gy)

Megjelent az Xbox One Magyarországon

Idén ősszel az Xbox One lesz a legjobb hely a játékra. Megjelenéskor a hazai játékosok izgalmas kínálatból válogathatnak, hiszen a legjobb exkluzív játékok és a legnagyobb sikercímek egyaránt elérhetők lesznek a konzolon.

A Forza Motorsport 5, Dead Rising 3, a Ryse: Son of Rome, a Kinect Sport Rivals és a Battlefield 4 mellé idén olyan újonnan megjelenő játékok csatlakoznak, mint a Sunset Overdrive, a Zoo Tycoon, a Forza Horizon 2 és a Halo: The Master Chief Collection, amely tartalmazni fogja a várva várt Halo 5: Guardians béta hozzáférést is.

 

A 129.900 Ft árú csomagok mindegyike tartalmaz egy Xbox One konzolt 500 GB-os merevlemezzel, Blu-Ray lejátszóval és beépített Wi-Fivel, egy vezeték nélküli Xbox One irányítót és egy 14 napos Xbox Live Gold hozzáférést biztosító letöltőkódot az Xbox Live szolgáltatáshoz.

 

Ugyancsak mától válik elérhetővé az Xbox One konzol Kinect szenzorral, 159.900 Ft áron. Akik ezt a csomagot választják, azok a fentiek mellett egy sor új, exkluzív Xbox élményt tapasztalhatnak meg, ilyen a kézjelekkel történő irányítás, a biometrikus bejelentkezés, a kontroller párosítás, videóhívások Skype-on, azonnali személyre szabhatóság, QR kódok szkennelése, bizonyos játékoknál pedig, mint a Kinect Sports Rivals, a Dead Rising 3 és a Project Spark, további funkciók válnak elérhetővé: 

 

Game DVR / Upload: A Game DVR-rel rögzíthetők a legjobb pillanatok, amelyek az Upload Studio programmal pedig könnyen megoszthatók is az online játékosközösség tagjával. A játékmenet utolsó 5 perce rögzíthető, amit aztán meg lehet osztani másokkal is.

 

Alkalmazások: Az Xbox One konzolra készült Skype alkalmazással lehetőség van HD videóhívásokra, és most először a tévé képernyőjén videós konferenciahívások lebonyolítására is. Az Internet Explorer böngésző, a OneDrive felhő alapú fotótárhely szolgáltatás, a YouTube, a SmartGlass és a Twitch alkalmazások is kényelmesen elérhetők lesznek a konzol tulajdonosai számára.

 

Mindent megteszünk azért, hogy az Xbox One konzol legyen a legjobb hely a játékosok számára.

 

Az idei ősszel kezdődően az Xbox One konzolra érkezik a legnagyobb és legjobb játékkínálat, folyamatosan gyarapodó funkciókkal és alkalmazások széles választékával.

 

Minden magyar rajongót nagy szeretettel üdvözlünk az Xbox One családban!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: