DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Tereprali (TR)

Sherlock Holmes segített a Sólyom Teamnek

Sherlock Holmes azt mondta: ha egy kérdéssel kapcsolatban már minden más választ kizártunk, ami marad, az a helyes megoldás, bármilyen valószínűtlen is. E meglátás igazsága a Sólyom Team tagjai számára is világossá vált az elmúlt hetekben, miközben a gyulai verseny óta fennálló fordulatszám-probléma okát keresték.

Kiderült: a válasz jóval egyszerűbb volt, mint hitték. A motor tökéletesen működött, csupán a mérőműszer tréfálta meg a csapatot. A Gyulán szintén rakoncátlankodó gátlók is "meggyógyultak", így a HAWKING teljes pompájában vághat neki a Sólyom - Galbács duó szívének kedves domonyi pályáknak.

 



Sólyom Olivér: "A gyulai versenyen nem értettük, miért tilt le 3500-nál a motor. Három hétig ezzel küszködtünk, egy csomó mindent lecseréltünk, amit gyanúsnak gondoltunk, szakemberek jöttek-mentek. Végül támadt egy gondolatunk: ha minden más rendben van, talán maga a fordulatszámmérő rossz. Miután megcsináltuk, láss csodát, rögtön a valós értéket mutatta. öröm az ürömben, hogy emiatt egy halom új alkatrész került az autóba, teljesen új kipufogórendszert kapott, a gátlókat is megcsináltattuk, voltunk tesztelni, szóval abszolút felkészülten várjuk a domonyi száguldást."

 

A július 12-ei domonyi sprintfutamon a reggeli gépátvételt 11 órakor rajt, majd öt szelektív szakasz követi, délután fél ötkor pedig a díjkiosztóra is sor kerül a Fő úton lévő Huszárik Zoltán Művelődési Házban.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: