DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Off-road

Varga Viktor: Tudom, nagy harc lesz, de én készen állok

Az előttünk álló pünkösdi hosszúhétvégén újra a máriapócsi RabócsiRingen gyűlik össze a Magyar Nyílt Rallycross Bajnokság mezőnyének apraja-nagyja, ahol a versenyzők az idei bajnokság harmadik fordulójának keretében mérik össze ismételten erejüket.

A Bánkuti MotorSport pilótája, Varga Viktor az év eddigi két versenyén hatalmas csatát vívott a helyezésekért Magyar Kupában érdekelt vetélytársai ellen, és a mostani versenyen is hasonlóan parázs küzdelemre van kilátás közöttük. Viktor a Magyar Kupa abszolút értékelésében az 5., géposztályában a 3. helyről várja az újabb megmérettetést, amelyen épülőfélben levő saját új Peugeot 206-osa helyett még mindig egy bérelt Opel Astrával áll rajthoz.

 




 
Varga Viktor (Magyar Kupa, Opel Astra 1,6)
"Az OB első futamán itt a RabócsiRingen, elsősorban a váltóm rakoncátlankodása akadályozott meg abban, hogy a dobogó felsőbb fokára álljak. Ígéretet kaptam a szerelőktől, hogy ezt a hibát megszüntetik, s most már tényleg csak a versenyzésre kell összpontosítanom. Nyirádon viszont egy balszerencsés ütközés folytán megsérült a futóművem, úgyhogy kiállni kényszerültem az A-döntőben. A két futam utáni kategória harmadik helyemmel nem vagyok igazán elégedett, pünkösdkor a RabócsiRingen megpróbálok javítani. De gondolom, a többiek is így vannak vele. Tudom, nagy harc lesz, de én készen állok. Remélem szép, napsütéses időben, sok néző fogja élvezni a Magyar Kupa, és természetesen a többi divízió futamait."

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: