DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Gyorsasági (Gy)

Sorozatsztár tesztelte a Lotus Ladies Cup versenyautóját

Az RTL Klubon látható Éjjel-Nappal Budapest c. sorozat sztárja, Dorina próbálhatta ki a 138 lóerős Lotus Elise-t örkényben,az Euroringen.

 



Először Bende Adrienn, a versenysorozat egyik legrutinosabb versenyzője vitte pár körön keresztül Dorinát, aztán a sorozatsztár is kipróbálhatta, milyen érzés száguldani egy versenyautóval. "Fantasztikus volt! Nem is gondoltam volna, hogy így lehet kanyarodni egy autóval. Élmény volt nézni, hogyan vezet Bende Adri, ahogyan a pedálokat kezelte, amilyen gyorsan kormányzott és ahogy uralta az autót. Én is szeretnék így vezetni, de ettől még messze vagyok. Az elején azt sem tudtam, hol kell menni a pályán, de aztán egyre jobban belejöttem a vezetésbe."-mondta nevetve Dorina.

 

 

"Nagyon vagány csaj, egyáltalán nem félt mellettem, sőt azt követelte menjünk még!"-mesélte a Lotus Ladies Cup pilótája. "Aztán, amikor már ő vezetett, körről-körre ügyesebb lett. Szerintem van benne tehetség."-tette hozzá Bende Adrienn, aki megígérte, hogy ha lesz rá még lehetőség, akkor tanítgatja az RTL Klub sztárját, de a versenyzők most már a közeli idénykezdetre koncentrálnak, hiszen az első megmérettetés május 16 és 18 között lesz a németországi Oschersleben-ben, a Német Túraautó Bajnokság (DTM) betétfutamaként.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: