DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Cadillac 2015 ATS Coupe

A 2015 ATS Coupe és Sedan több nyomatékot tud leadni a 2.0 literes turbófeltöltős négyhengeres motorjával és növelték a biztonságot a sávváltásra figyelmeztető és a sávtartó technológiákkal. A 2.0 literes motor már 400 Nm (295 lb-ft) nyomatékot és 272 lóerő (203 kW) teljesítményt tud leadni. A javuló nyomaték köszönhető a fokozott töltőnyomásnak, ami még a teljesítményén is javított.

A 136 lóerő/liter aránnyal rendelkező 2.0 literes turbófeltöltős benzinmotor, az egyik legerősebb az autópiacon. A maximális nyomatéka 90%, ami már 2 100 - 3 000 fordulatszám tartományban rendelkezésre áll, de a csúcsnyomatékát 3 000 - 4 600 között adja le. A 2015 ATS-hez még elérhető lesz a sávváltás figyelmeztető és a sávtartó rendszer. A sávváltásra figyelmeztető rendszer a holttér figyelővel van kapcsolatban. A rendszer az irányjelző bekacsolásakor aktiválódik és a holtérben található járművekre figyelmezteti a vezető, a külső visszapillantóba integrált jelzéssel.

 

 



A sávtartó rendszer 37 mph-s (59.5 km/h) sebesség felett működik, ami az előre néző kamerával van kapcsolatba. Ha irányjelző nélkül akar sávot váltani a vezető, az autó elektromos kormányrásegítője automatikusan visszakormányozza a sávba. A sávváltásra figyelmeztető és a sávtartó rendszerek elérhetők a 2015 ATS Coupe és Sedan modellkehez, ezeken belül a Performance és Premium Collection  felszereléshez. A Driver Assist Package elérhető lesz a Luxury, a Performance és Premium Collection ATS modellekhez.

 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: