DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Számtalan fantasztikus nyereménnyel várja vásárlóit a Shell

A Shell elindította rendhagyó nyári ""MINDENKI NYERHET" kampányát, amelyben a tankolások után garantált a jutalom, hiszen mindenki, aki legalább 25 liter Shell minőségi üzemanyagot vásárol magáncélra, egy különleges játékszelvényt kap. A szelvény két részből áll. Az egyik egy azonnali nyereményt tartalmazó ajándékszelvény, amelyet tulajdonosa a kártyán feltüntetett ajándékra, vagy különleges kedvezményre válthat be a Shell töltőállomásokon vagy a promócióban együttműködő partnereknél. Ezen felül minden játékszelvény egy egyedi kódot rejtő promóciós szelvényt is tartalmaz, amelyet tulajdonosa beküldhet SMS-ben vagy feltölthet online, és értékes nyereményekért, többek közt egy lángvörös Renault Clio Techno Feel autóért játszhat.

A Shell számtalan nyereménnyel várja vásárlóit bármely, leglább 25 liter minőségi Shell üzemanyag magáncélú vásárlása esetén 2014. június 30. és szeptember 28. között. Most nem csak az autó jár jól a Shell minőségi üzemanyagokkal, hanem tulajdonosaik is különleges nyereményben részesülhetnek. A vásárlók tankolásaik után egy játékszelvényt kapnak, amellyel részt vehetnek a sorsoláson, ahol izgalmas és értékes nyeremények találnak gazdára. Minden promóciós szelvény  egy egyedi promóciós kódot rejt amelynek a www.shell.hu honlapra történő feltöltésével, vagy SMS-ben a +36 30 344 4345 telefonszámra történő elküldésével növelhetik esélyüket a nyereményekre.

A Shell vásárlóinak most eggyel több okuk van, hogy felkeressék a Shell töltőállomásokat és ne csak a gyönyörű nyárnak, hanem a promóciós játékszelvények gyűjtésével csodás nyereményeknek is örüljenek az elkövetkező hónapokban. Most a Shell és partnerei olyan azonnali nyereményekkel és csodás meglepetésekkel örvendeztetik meg az autósokat, mint például 500 Ft értékű kedvezmény a Baumax áruházakban 4000 Ft értékű vásárlás felett, vagy minden könyvre és hangoskönyvre beváltható 15%-os Libri kedvezmény, vagy két Big Macâ„¢ szendvics két közepes burgonyával 1500 Ft-ért a McDonalds éttermekben (a McReggeliâ„¢-t árusító éttermekben minden nap 10:30 után).

Ezen felül pedig olyan további biztos meglepetés ajándékok várják őket a Shell töltőállomásokon, mint például egy Corny szelet, XIXO limonádé, Monster energiaital, vagy 15%-os kedvezmény a Perfect Shine autómosás árából vagy, más kedvezményes ajánlat melyet a partnereknél válthatnak be.

 

Azok számára, akik készek egy kicsit várni valami igazán különlegesre, a Shell most kivételes lehetőséget biztosít, hogy megnyerjék a különlegesen értékes nyeremények egyikét, például egy Philips Saeco Poemia manuális eszpresszógépet, vagy a Nokia Lumia mobiltelefonok egyikét, vagy egy wellnes pihenést valamelyik Danubius Hotelben, vagy akár a főnyereményt, egy Renault Clio Techno Feel 1,2 16V személy autót. Ahhoz, hogy próbára tegyék szerencséjüket, a vásárlóknak mindössze annyit kell tenniük, hogy a promóciós szelvényen található  egyedi promóciós kódot feltöltik online  a wwww.shell.hu honlapon vagy elküldik SMS-ben a +36 30 344 4345-as telefonszámra.

 

A ClubSmart Program tagok pedig l00 ClubSmart Bónuszpontot kaphatnak, amennyiben frissítik adataikat a promóció weboldalán a promóciós kód feltöltésekor.

További információ és a Promóció Szabályzata elérhető a  www.shell.hu honlapon.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: