DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

VSR: Valenciában záródott az Eurocup mezőnyének

Két izgalmas spanyol verseny után vajon a harmadik is az lesz!? Nos, erre a kérdésre a futamok után egy magabiztos IGEN-T mondhattunk.

Az első nemzeti forduló záró versenyeként szolgáló Ricardo Tormo aszfaltcsík teljes mértékben kiszolgálta mind a nézőket, mind a pilótákat izgalmakban és látványban.



 



 

A PRM-Formula.hu csapat versenyzői közül Halász Gergő és Leitner Norbert továbbra is kitartóan küzdöttek a pontokért, Molnár Dániel viszont ismét nem találta eddigi formáját. Az előző versenyt kihagyó Ballai Máté a kvalifikációt a második helyen, míg az első futamot csapattársa és az időmérőt megnyerő Báldi Gergő előtt zárta. A bajnokság élén álló Pintér Rolandnak nem volt könnyű dolga, hisz több kihívója is akadt. A verseny alatt kellemes meglepetésként szolgált Búzás Tamás teljesítménye, aki a BuGa Racing Team színeiben mind kétszer az élmezőny tagja volt.



 



 

A futamot természetesen teljes hosszában meglehet nézni felvételről, a lenti videón, ezáltal bővebb betekintést lehet nyerni az eseményekbe. A kommentátor páros végre összeállt, így a Dani Bálint-Varga Dávid duó vezényelte le a közvetítést.



 

A bővebb információk és részletes eredmények továbbra is a VSR.hu oldalon találhatóak meg.



 

A közvetítés megtekintéséhez, jó szórakozást!



 



 

Tartsatok velünk továbbra is!

Facebook: Virtual SimRacing



 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: