DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Bemutatkozik az OSRAM LEDambient termékcsalád

Az OSRAM autóvilágítási termékei fontos szerepet kapnak az idei AMTS - Autó, Motor és Tuning Show rendezvényen. A piacvezető OSRAM installációja a Vilagitas.eu standján LED járművilágítási termékeit mutatja be.

Március 21-23. között megrendezett háromnapos szezonnyitó eseményen az Autó, Motor és Tunning Show szervezői idén is sokszínű és élményközpontú kiállítókra helyezték a hangsúlyt. A Budapesti Vásárcsarnok 5 pavilonját és külterét 11 ország több mint 1.000 járművével és 215 kiállítójával töltik meg. Az OSRAM installációja az "A" pavilon 74-es standján, a Vilagitas.eu kiállítás területén található, ahol mindenki kipróbálhatja a gyártó autókba szerelhető világítási megoldásait, megtekintheti a legújabb LEDambient beltéri dekorációs termékeket, amelyek egyedi hangulatot kölcsönöznek az autó belső terének. A standon kialakított tesztfolyosó segítségével különböző autóizzók közötti különbséget is megtapasztalhatják az odalátogatók. A világon gyártott összes autó felét a legmagasabb minőségű OSRAM fényforrásokkal szerelik fel, melyek fényerejét a folyosó is jól szemlélteti.

 

LEDambient - belső hangulatvilágítási megoldások



 

Az új Night Breaker Unlimited halogén és Xenarc járműizzók és az idén bemutatkozott LEDriving FOG kombinált nappali menetfény és ködlámpa után a tavasz újdonsága, a LEDambient termékcsalád, amely gyors és egyszerű beépítéssel széles skáláját kínálja a vezeték nélküli hangulatvilágítási megoldásoknak. Három LED modul teszi lehetővé a járművek különböző felületeinek hét színnel (piros, zöld, kék, narancs, fehér, rózsaszín és türkiz) történő, egyedi megvilágítását. A dekorációs világítás négyfokozatú fényereje és kívánt színe távirányítóval beállítható. A beépített akkumulátorok segítségével, USB csatlakozón keresztül könnyedén újratölthetők.



 

A típusválasztékba három különböző LED-modul tartozik: a küszöbre szerelhető csíkok akkor kezdenek el világítani, amikor a kocsi ajtaját kinyitják. Az úgynevezett "wallwasher" modulok nagyobb belső területek, például a járművek oszlopainak vagy a láb-térben a kívánt fényt biztosítják. A hajlékony fényvezető a jármű belsejében a vonalak kiemelésére, és a megközelíthetetlen, szűk vagy köztes terek megvilágítására jelentenek ideális megoldást.



 



 

Az OSRAM innovatív termékpalettája "a több fény, jobb látás, nagyobb biztonság" elvére épül. A cég legújabb LED-es beltéri dekorációs termékei, a LEDambient variánsok az utazás élményét teszik egyedivé. Az OSRAM oktató és beszerelési filmekkel (LED menetfény, LEDambient), különböző mobil alkalmazásokkal (autóizzó kereső, nappali menetfény designer) segíti a megfelelő termékek kiválasztását. További információk az OSRAM - www.autolampa-osram.hu  - honlapján találhatóak.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: