DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 16. kedd
Egyéb

VSR: A Formula Masters mezőnye is teljesítette a 2. fordulót

A Leon Eurocup versenyzői után a Masters bajnokság mezőnye is nekivágott a Spanyol 2. fordulónak, a Jarama-i versenypályán. Továbbra is kitart a sorozat, így ismét két szerverre volt szükség, ám sajnos ez a széria nem örvend akkora népszerűségnek, mint a párhuzamosan zajló zárt kasztnis Seat bajnokság. Remélhetőleg a továbbiakban a versenyzők létszáma állandósul vagy akár nő.

A futamról előszóként pedig annyit, hogy nem volt különösebb meglepetés. Csuti Zoltán remek formának örvend, így ezen a napon mondhatjuk úgy, hogy mindent vitt. Nagy kihívója nem akadt, kivéve a második futamot, amikor is Suborits Péter igen csak megszorongatta, s alig 2 tizeddel maradt alul Csutihoz képest, de azért a mezőny többi részében is akadtak bőven izgalmak mindkét futamon.



 

A versenyeket élőben közvetítette Dani Bálint és Pinczés Ádám, amit a lenti videón meg lehet tekinteni.



 

Formula Masters futam legközelebb kettő hét múlva, ám jövő héten az Olasz nemzeti kört a Seat bajnokság már nyitja, méghozzá Mugello-ban.



 



 

A részletes eredményekért és információkért tartsatok velünk és keressétek fel a VSR.hu oldalt illetve a Facebook Virtual SimRacing profilt.



 

A jelentkezni továbbra is lehet mindkét bajnokságba, ám a szükséges népszerűsítés a Formula sorozatnak tenne jót, ezért se habozzatok!



 

A közvetítés felvételéhez jó szórakozást!



 



 



 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: