| |
„Kúttalan utakon” a Volkswagen Haszonjárművekkel
2012.05.26, szombat 06:14

A Porsche Hungaria hosszú távú megállapodást kötött a Hungaroring Off-Road Centerrel.

Az együttműködés célja az, hogy a Hungaroring vezetéstechnikai- és off-road vezetési központjában jól működő oktatási programok révén a biztonságos vezetés oktatása és látványos bemutatás a Volkswagen haszonjárműveivel is lehetővé váljon.

A megállapodás jóvoltából első alkalommal kerül sor a „Kúttalan utakon” off-road tesztvezetési napra, melynek keretében a résztvevők próbára tehetik a Volkswagen különféle haszonjárműveinek tereptulajdonságait és gazdaságos dízel technológiáját. Az eseményen azok a közületi és vállalati partnerek vesznek részt, akik szakmájához vagy szabadidős tevékenységéhez nélkülözhetetlenek ezek a haszonjárművek, vagy rendszeresen végeznek terepmunkát. A márka ugyanis fontosnak tartja, hogy minden ügyfele személyesen is kipróbálhassa az autókat, megismerhesse azok menettulajdonságait, gazdaságos üzemeltetését.

Jelenleg a Volkswagen Haszonjárművek által képviselt minden kategóriában elérhetőek az összkerékhajtású járművek, melyet a résztvevők off-road, erdei és cross pályán tesztelhetnek. A rendezvényen először mutatkozik be Magyarországon is a 163 LE-s Crafter 4Motion, valamint az Amarok 8 sebességes, BlueMotion, 180 LE automata változata is Highline felszereltséggel. E két modell mellett a résztvevők a T5 Kombi 4Motion, megemelt futóművel szerelt, 140 LE változatát, és a Caddy 4Motion, dobozos RT 110 LE összkerékhajtású modelljét is megismerhetik.

A magyar motorsport fellegvárát képviselő Hungaroringen nemrég újították fel a terepvezetési gyakorlatokra alkalmas helyszínt. Jelenleg egy megközelítőleg 30 hektáros erdőben kialakított off-road vezetéstechnikai tanpályát lehet igénybe venni, illetve a több mint 20 kilométeres erdei úthálózaton is tesztelhetők a Volkswagen összkerékhajtású haszonjárművei.

Porsche Hungaria


Hozzászólások:


Kapcsolódó hírek
 
Formula 1 hírek
Motoros hírek
Rali hírek
Autós hírek
AFM hírek