DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Rali

Kassa Rali: Herczig beelőzte Kazárt az élen

A Kassa Rali második körének mindhárom gyorsaságiját a Herczig Norbert - Bacigál Igor kettős nyerte az S2000-es Skodával, így a nap végére minimális, 1,6 másodperces különbséggel a maguk javára fordították a Kazár Miklós - Szőke Tamás egység ellen vívott párharc állását.

A negyedik gyorsaságin a két egység tizedmásodpercre pontosan azonos időt futott, így Kazárék megőrizték az első körben kiépített 5,1 mp-es előnyüket. Az ötödik gyorson viszont Herczigék fokozoni tudták a tempót, és 4,6 mp-et vertek fordos riválisukra, amivel összesítésben fél mp-re csappant hátrányuk. A nap utolsó, már sötétben rendezett gyorsaságiján sem adták alább, és újabb 2,1 mp-et verve Kazárékra a nap végére átvették a vezetést.

 

A Hadik András - Kertész Krisztián páros is kiválóan tartja magát a 3. helyen a Subaruval, az ő hátrányuk is csupán 7,7 mp. Utánuk viszont egy kisebb szakadék alakult ki, a 4. helyezett Botka Dávid - Mihalik Péter duó már 29,5 mp-es lemaradásban következik, a nyakukon Balogh Jánosékkal, akik hátránya 33,8 mp. az első nap végén.

 

Holnap további öt szakasz vár a mezőnyre.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: