DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Rali

Osváth Racing Team - Székesfehérvár Rali

Rendhagyó versenyt tudhat maga mögött az Országos Rally Bajnokság mezőnye. Nem csak régi pályákon, de vegyes talajon kellett a csapatoknak teljesítenie a futamot Székesfehérvár és környékén.

Első nap murvás szakaszok kerültek megrendezésre. A pályák nagyon defektveszélyesek, de annál izgalmasabbak voltak, különös tekintettel a hosszú, 23.2 km-es pályára. Az első gyorsaságin kicsit bealudtunk, de a többi szakaszon sikerült felzárkózni és egy hajszállal átvenni a vezetést az utolsó szakasz előtt. Sajnos a technika ismét közbeszólt, és az utolsó pár száz méteren megadta magát a váltónk. Félre akartunk állni, amikor szerencsére sikerült egy sebességi fokozatot találni és eljutni a nap végi szervizbe, ahol Csapatunk orvosolta a problémát. Ezzel a malőrrel azonban visszaestünk a második helyre.

 

Másnap aszfaltos szakaszok következtek, ahol sikerült szintén első időket is autóznunk, ez azonban már nem volt elég a hátrány ledolgozásához. A második helyet stabilan tudtuk tartani a nap folyamán, és ez egyben a futam végeredménye is. A gondokat tekintve elégedettek vagyunk, örülünk, hogy végig tudtuk csinálni a versenyt, amelyben most is, mint mindig óriási szerepe volt Szervizeseinknek.

 

Jelenleg a Bajnokságban vezetjük a kategóriát. Igyekszünk ezt megtartani! Következő bajnoki futamunk ismét hazai pályán kerül megrendezésre július 11-13 között Veszprém és környékén. Szeretettel várunk mindenkit a pálya szélén!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: