DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Rali

Veréb-Papp: Historic a főcsapás

Dupla versenynapból szimplával kell beérnie a Veréb Zoltán, Papp Tamás, Lada VFTS triónak a 2014-es Székesfehérvár Rally-n.

A versenyzőpáros a versenykiírás megjelenése óta azon izgult, hogy megkapják e az esélyt, hogy szombaton murván, vasárnap pedig aszfalton száguldozhassanak, a két külön bajnokság versenyein, de sajnos az Országos Murva Rallye Bajnokságban 14-es kategóriájában nem jött össze az induláshoz kellő minimális öt fő, aki másnap Historicban indult volna. A srácok kicsit csalódottak, hiszen a pár héttel ezelőtt több kategóriatárs is ugyanezt szerette volna.



 



 

"Szerettünk volna az Országos Historic Rallye Bajnokság vasárnapi versenye mellett szombaton az Országos Murva Rallye Bajnokságban is indulni, neveztünk is, se sajnos csak akkor mehettünk volna, ha meg van a kategória. Csalódottnak érezzük magunkat, hiszen nagyon szeretünk murván menni, ráadásul a mostani verseny igazi rallye pályákon zajlik majd. Ha a másik oldalát nézzük, akkor számunkra az idei évben a Historic Bajnokság az elsődleges, ahol a Székesfehérvár Rallyera egy igen komoly mezőny verbuválódott össze, így biztosan élvezetes lesz az is." - mondta picit csalódottan Veréb Zoltán.



 



 

"A pályák közül csak az oroszlányi pályát ismerjük, legutóbb tavaly versenyeztünk rajta, de a többi szakaszt nem ismerjük, talán még átutazóban sem jártunk rajtuk." - mondta Papp Tamás, majd folytatta: "Tíz autó van a kategóriánkban, talán ilyen erős mezőnyben még nem is versenyeztünk, de ez a nehézségek ellenére örömre is ad okot, hiszen így szép a játék. Természetesen a célunk az, hogy a Miskolcon megszerzett előnyünket Székesfehérváron tovább növeljük."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: