DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Rali

Ken Block vs. Neymar: Ma este jön a footkhana

Számos híresztelés kapott szárnyra arról, hogy 2014. április 22-én megjelenik egy új Gymkhana-videó, ezért a Hoonigan Racing Division részéről Ken Block személyesen kommentálta ezeket a híreket. Block elmondta, hogy a Footkhana nevű projekt valójában nem a Gymkhana hetedik része, hanem egy, a Castrol közreműködésével készült önálló videó, ami egyesíti a Föld legnépszerűbb sportját, a labdarúgást a világ legnépszerűbb autós videósorozatával.

Ebben a videóban Block partnere a bolygó egyik legjobb futballjátékosa, Neymar Jr., aki tökéletes társnak bizonyult abban, hogy összemérjék az emberi láb és az autó focitudását.



 



 

"Igen, ma este tényleg kihozok egy Gymkhana-stílusú videót." - ígéri a tavaly ilyenkor Magyarországon Fiesta ST promó videót forgató Ken Block.



 



 



 

"A világ egyik legjobb csatárával, Mr. Neymarral dolgoztunk együtt, úgyhogy nagyon oda kellett tennem magam. De vállaltam a kihívást, és néhányszor sikerült egészen pontosan eltalálnom az autóval a labdát, úgyhogy gólok is születtek. Számomra ez nagyon szórakoztató és újszerű élmény volt. Biztos vagyok benne, hogy a rajongók is élvezni fogják."



 



 

Nem tudja kivárni, amíg este megjelenik a videó? Akkor itt egy kis ízelítő a Castrol YouTube-oldaláról, ahol megnézhet néhány mozzanatot Neymar Jr. és Block akcióiból:



 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: