DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 18. csütörtök
Rali

Ogier már Fafera készül

A Volkswagen Motorsport címvédő világbajnoka, Sebastien Ogier mindent megtesz annak érdekében, hogy sikeresen zárja a VB negyedik, portugál futamát. A francia versenyző március 29-én A Fafe Rally Sprinten szeretne bemelegíteni a jövő heti fordulóra.

 

A Polo WRC nem először lesz jelen a sprinten, ugyanis tavaly Andreas Mikkelsen résztvevője volt a neves eseménynek - a norvég fiú 2013-ban az összetett negyedik helyen végzett. A népszerű észak-portugál verseny a látványos részeivel eddig is nézőcsalogató volt, és az idei szezonban is több mint 100 ezer látogatóval kalkulálnak.

 

"Izgatottan várom a második szereplésünket a Fafe-n" - mondta el a VW csapatfőnöke, Josh Capito. "Ez a sprint igazán látványos és hangulatos eseménye a ralinak - közel százezer nézővel a pálya szélén. Szeretnénk kedvezni a közönségnek, és Sebastien számára egy lehetőséget biztosítani arra, hogy az idő mellett most a látványra is adhasson tetszése szerint."

 

A főnök mellett természetesen Sebastien Ogier is nagy reményekkel várja a hétvégi sprintet: "Első alkalom lesz, hogy rajthoz állok a Fafe-n. Sok jót hallottam már a versenyről mind a résztvevőktől mind a nézőktől egyaránt. Természetesen azon leszek, hogy a lehető legjobbat kihozzam magamból és kedvezzek a közönségnek."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: