DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Rali

Új motor készül a Hyundaiba

A Hyundai i20 WRC-je kisebb-nagyobb sikerrel kezdte meg az első szezonját, ám ennek ellenére a csapatnál nem dőlnek hátra, tovább folytatódnak a fejlesztések és a szezon második felében az új motor is megérkezhet az i20 WRC-be.

A legutóbbi világbajnoki futamon, Mexikóban már ugyan egész jó eredményt hozott a csapatnak Thierry Neuville, de a dobogós eredmény ellenére nagyon jól tudják, hogy van még mit javítani az autó teljesítményén. a Mexikóban elért harmadik hely még nem a realitás.

 




 
"Van még pár dolog, amit meg kell tennünk a siker érdekében." - mondta el a belga Neuville. "A mexikói futamon egy harmadik helyet megszereztünk, de tudjuk jól, hogy nehéz lesz lépést tartani a mezőnnyel. Láttunk pár versenyzőt a pálya szélén, akik ha versenyben maradtak volna, talán csak a dobogó közelében végezhettünk volna."



Nandan konkrétan nem határozta meg, hogy a fejlesztések az autó mely részeit érinthetik, az az egy azonban biztos, hogy a motorra nagy hangsúlyt fognak fektetni a közeljövőben, három Joker kártyájuk közül az egyiket erre fogják felhasználni.  "Jelen pillanatban összedobtunk egy tesztmotort, hogy alaposan átnézzük a fejlesztési lehetőségeket. Általánosan a teljesítményen szeretnénk növelni, ennek fényében fogunk változtatni pár technikai dolgon."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: