DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Rali

Hondából Citroen C2R2-be

Tarr Zsolt nagy álma mindig az volt, hogy egy Hondával versenyezhessen. Az álmok igaz teljesültek, de a Hondával való elrajtolás mégsem okozott akkora örömöt, mint amire számított. Ezért megvált tőle, és idén egy Citroen C2R2 versenyautóval szeretné folytatni a rali túrában a pályafutását.

Az elmúlt hétvégén Debrecenben a salakpályás versenyen Zsolti megmutatta mire képes a Citroen C2R2 versenyautóval, ezt az is bizonyítja, hogy szépen begyűjtötte a kupákat. A kis "méregzsák" nagyon a szívéhez nőtt, így tervei között szerepel, hogy az idén a rali túra versenyeken ezzel szeretne már küzdeni. Jelenleg úgy néz ki, hogy ennek semmi akadálya, hiszen a László Racing Kft. teljes mellszélességgel támogatja a Tarr Zsolt - Szabó Gábor párost. "Nagyon vártuk már, hogy egyszer eljöjjön, az az időszak, mikor teljes mértékben csak arra kell koncentrálnunk, hogy beülünk egy hibátlan versenyautóba, és csakis a versenyzésre kell összpontosítani. Úgy látszik, hogy most jött el a mi időnk, és bízunk benne, hogy az idei rali túra versenyekre végig biztosítani tudja a versenyautót a Bakó Rally Team." - mondta Zsolti boldogan.

 

Az autó változik, de a jól bevált navigátor, Szabó Gábor marad továbbra is mellette, és remélik az új raliautó fejlődést hoz a versenyzésükben. A hétvégi II. MAFI emlékversenyt tréningnek szánják, szeretnék még jobban megismerni a Citroent, beállításokat nézni, egyszóval eggyé akarnak válni az autóval. Céljuk, hogy a rali túra első versenye előtt versenyezhessenek, és ráhangolódjanak a 2014-es szezonra.

"Nem a világot akarjuk megváltani, de azért őszintén megmondom, hogy szeretnénk valahol az elején végezni. Ezért természetesen mindent tőlünk telhetőt megteszünk, és bízunk benne, hogy végre jó hangulatú versenyeknek lehetünk a résztvevői." - ecsetelte a terveket Tarr Zsolt.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: