DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Rali

Herczig és a Skoda újdonságai az Autó, Motor és Tuning Shown

Ismét megrendezik Budapesten az Autó, Motor és Tuning Show-t, amelynek a Hungexpo területe ad otthont március 21-23. között. A sok látványos tunning autó között a Å KODA első alkalommal képviselteti magát a cseh márka legújabb modelljeivel és a Fabia Super 2000 versenyautóval, mely 2013-ban a Å KODA számára bebiztosította az ERC bajnokságot.


 

A kiállított autók a legújabb innovációkkal készültek és számos extrával ellátott modellek, melyek között szerepel majd a Skoda legújabb alsó-középkategóriás modellje a Rapid Spaceback. Az új modell különlegessége a nagyméretű, extrafelszerelésként rendelhető panoráma-üvegtető, melyet az üveggel borított csomagtérajtóval még exkluzívabbá lehet tenni, de a standon látható lesz az új 248 km/h végsebességével a valaha készült leggyorsabb sorozatgyártású Octavia RS.



 

Ezen felül a Skoda elhozza a Fabia S2000 versenyautóját, mely modellel a Skoda ERC bajnokságot nyert 2013-ban és a Skoda Rally Team Hungaria versenyzőpárosa is versenyzik. A kiállítás résztvevői találkozhatnak a Skoda Rally Team Hungaria versenyzőpárosáva l- Herczig Norberttel és Igor Bacigál -, sőt egy 3D rali szimulátor segítségével versenyre is kelhetnek velük.



 

A Skoda újdonságai március 21-23. között megtekinthető a Hungexpon, az Autó, Motor és Tuning Show "A" pavilon 40-es standján.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: