| |
Idejekorán ért véget az Arad Rali a Turán Motorsport csapatának
2012.08.19, vasárnap 08:38

Úgy tűnik a technikai sportokra is igaz a mondás, miszerint minden az egyensúlyra törekszik. A tavalyi hatalmas sikerek, a nagyszerű világbajnoksági szereplés után ugyanis mintha idén elpártolt volna a szerencse a csapattól. Tegnap még biztatóan indult a Turán Motorsport első aradi szereplése, hiszen a szuperspeciál gyorsasági szakaszon csupán egy másodperces hátránnyal autózták a második legjobb időt.

A szombati nap sajnos már nem alakult ilyen szerencsésen, három gyorsasági szakaszt tudtak végigautózni a fiúk, mígnem az autó sérülése miatt fel kellett adniuk a versenyt.

„Az ötödik gyorsasági szakaszon az egyik szűk fordulóban az autó jobb hátulja hozzáért egy beton elemhez. Nem kapott nagy ütést, de eltört a lengőkar, így fel kellett adnunk a versenyt. Kár érte, mert jó időket autóztunk és nagyon élveztük.” – mondta Turán Frigyes.

Az Országos Rallye Bajnokság novemberben a Miskolc Rallyval folytatódik, ahol reméljük, hogy véget ér az idényre jellemző pechszéria, és felhőtlen versenyzéssel mutathatja meg Frici és Gabi, hogy mire is képesek, ha a szerencse is mellettük áll.

Just Creative


Hozzászólások:


Kapcsolódó hírek
 
Formula 1 hírek
Motoros hírek
Rali hírek
Autós hírek
AFM hírek