| |
Túl szép amerikai mese
2012.06.25, hétfő 19:26

Nem lesz ott a XII. Garmin Rallye rajtjában a Sajtós, Diósi páros. Az ózdi motor probléma után az új alkatrészek elakadtak a vámon, így a csapat egy kis kényszerpihenőre kényszerült.

Szilágyi Tamás (csapatvezető):- Sajnos a Garmin Rallye-t ki kell hagynunk, pedig ez a kedvenc versenyünk. Nem érkeztek meg időben az új motor alkatrészeink, mert a „kisebb” csomagunk elakadt a vámon.

- Üzleti partnereinkkel már egyeztettünk az ügyben, hogy nem leszünk készen a Rali-Túra Bajnokság soron következő versenyére, de a kihagyott futam helyett októberben, Szlovákiában a Rozsnyó Rally-n szeretnénk indulni.

- A napokban a Proflex-től látogat majd el hozzánk egy kis segítség, aki leméri az autónk súlyát, és elviszi a lengéscsillapítókat, hogy a fennálló futómű problémát meg tudjuk oldani. Továbbá a váltónk, ami még átalakítás alatt van, készül bele egy új harmadik és negyedik sebességi fokozat.

- Az autóban Ferrea Racing által gyártott szelepek voltak, amiket Floridában gyártanak, és elméletileg nem szakadhatnak el. Ez nálunk még is megtörtént és tönkretette a motorunkat. A szelepeket visszaküldtük a gyártóhoz, ők megállapították, hogy a bizonyos szelep anyaghibás volt. A továbbiakban nem merjük megkockáztatni, hogy tőlük vásároljunk, ezért úgy döntöttünk, hogy Bodnár Attilával szeretnénk gyártatni szelepeket, és a hengerfej további alkatrészeiben is tőle szeretnénk segítséget kérni. Több vezérmű tengely áll rendelkezésünkre, és próbálunk egy olyan középutat találni, ami jó lehet.

Sári Péter
További csatolt képek


Hozzászólások:


Kapcsolódó hírek
 
Formula 1 hírek
Motoros hírek
Rali hírek
Autós hírek
AFM hírek