| |
Hamarosan érkezik a Gymkhana 5
2012.06.25, hétfő 15:23

A nagy várakozásra való tekintettel Ken Block és a DC Shoes büszkén teszi közzé, hogy hamarosan megjelenik a Gymkhana FIVE, amelynek bemutatója július 9-n (hétfőn) délelőtt 10 órakor lesz látható a DC ShoesYouTube csatornán. A San Franciscóban forgatott Gymkhana FIVE az előző szériák hatalmas sikerére épít, hiszen a Gymkhana videókat több mint 140 millióan töltötték le.

„A Gymkhana FIVE koncepciója egyszerű.” - fogalmaz Ken Block. „Úgy döntöttem, hogy az egészet építsük rá a Gymkhana THREE alapötletére, hogy a produkció ugyanazt a nyers sebességet sugallja, mint a régebbi videók. Mindig is szerettem volna egy Gymkhana-videót városi környezetben leforgatni, és ehhez aligha találhattunk volna különlegesebb és híresebb helyszínt San Francisco elképesztő utcáinál. Igaz ugyan, hogy a Bullit című filmben és más híres üldözéses jelenetekben megpróbálták már teljes mértékben kiaknázni San Francisco adottságait, de azt hiszem, azok után, amit én művelek azokon az utakon, nem sok újdonságot lehet majd ezentúl felmutatni arrafelé…”

Kétségtelen, hogy a San Francisco utcáin forgatott Gymkhana FIVE lesz a sorozat eddigi legkülönlegesebb darabja, ráadásul a produkciót néhány világrekord és egy meglepetés-vendég is színesíti majd. Block versenyautója, a Ford Fiesta H.F.H.V. immár második alkalommal is visszatér, és a július 9-i bemutatón elgyönyörködhetünk abban, amint látványosan gyilkolja a gumikat a kaliforniai város dimbes-dombos útjain. A média és a sportág VIP-vendégei számára a DC már június 29-én, a 18. Summer X Games alkalmával bemutatja az új videót.

Media.ford.com


Hozzászólások:


Kapcsolódó hírek
 
Formula 1 hírek
Motoros hírek
Rali hírek
Autós hírek
AFM hírek